Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Οι 10 εντολές του καλού σεξ

    Οι 10 εντολές του καλού σεξ

    Από τον τρόπο που επικοινωνείτε, μέχρι την διάθεσή σας να δοκιμάσετε νέες στάσεις (και προτάσεις), υπάρχουν ουκ ολίγα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τις σεξουαλικές σας επιδόσεις. Ξεκινήστε από σήμερα!

    Περισσότερος χρόνος στην κρεβατοκάμαρα

    Αν με τον σύντροφό σας συναντιέστε στο κρεβάτι μόνο και μόνο για να κοιμηθείτε …καιρός να αλλάξετε συνήθειες. Όταν το βράδυ έρχεται η ώρα να χαλαρώσετε, αντί να ξαπλώσετε στον καναπέ για να δείτε τηλεόραση, κατευθυνθείτε στην κρεβατοκάμαρα, στην οποία καλό είναι να μην υπάρχει τηλεόραση. Δεν είναι ανάγκη να πιεστείτε να κάνετε σεξ,αν δεν έχετε τέτοια διάθεση, αλλά έστω το να ξαπλώσετε παρέα στα αφράτα μαξιλάρια σας, με χαμηλό φωτισμό, για ψιλοκουβεντούλα, θα σας φέρει πολύ πιο κοντά και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, αναφέρει το mama365.gr.

    Μάλιστα, για να κάνετε την κρεβατοκάμαρα τον πιο ρομαντικό χώρο του σπιτιού.

    Οι 10 εντολές του καλού σεξ

    Σεξ με τα φώτα ανοιχτά

    Να είστε περήφανη για το σώμα σας, να το καμαρώνετε και να αφήνετε και τον σύντροφό σας να το καμαρώνει. Δεν θέλετε φώτα ορθάνοιχτα; Ανάψτε κεριά ή κάποιο λαμπατέρ με χαμηλό φωτισμό. Σε κάθε περίπτωση, φροντίζετε να κοιτάζετε ο ένας τον άλλον, γιατί έτσι δημιουργείται ακόμα περισσότερη οικειότητα και άνεση μεταξύ σας.

    Δοκιμάστε νέες στάσεις

    Είναι πολύ εύκολο να σας καταβάλλει η ρουτίνα όταν κάνετε σεξ. Άλλωστε, ξέρετε πως όταν είστε από πάνω έρχεστε πιο εύκολα σε οργασμό, οπότε γιατί να μην πάτε κατευθείαν σε αυτή τη στάση; Ακολουθώντας, όμως, κάθε φορά την πεπατημένη πολύ σύντομα θα βαρεθείτε. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, όταν υπάρχουν τόσες νέες στάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε..τις οποίες μπορείτε να δείτε μία προς μία εδώ και εδώ.

    Μην προσποιείστε οργασμούς

    Για κάποιες γυναίκες ο οργασμός είναι υπόθεση πέντε λεπτών, όμως κάποιες άλλες θέλουν λίγο παραπάνω χρόνο ή συγκεκριμένο τρόπο. Δεν είναι ανάγκη, είτε επειδή θέλετε να επιταχύνετε την κατάσταση για να κοιμηθείτε είτε για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση του συντρόφου σας, να προσποιηθείτε ότι ήρθατε σε οργασμό. Πείτε του απλά ότι «δε νομίζω να το καταφέρουμε απόψε» και ότι είστε απόλυτα ικανοποιημένη μέχρι εκείνο το σημείο! Είναι προτιμότερο από το να πείτε ψέματα.

    Επιβάλλετε στον σύντροφό σας ότι το σεξ τελειώνει όταν τελειώσετε εσείς, όχι εκείνος

    Ποιο είναι το γυναικείο ανάλογο του «πρησμένοι… όρχεις»; Όποιο κι αν είναι δεν χρειάζεται να το ανέχεστε! Φτάνει πια η δικτατορία του να τελειώνει εκείνος πρώτος, να γυρίζει πλευρό και να κοιμάται, ενώ εσείς αναρωτιέστε «εεε… και εγώ;». Φροντίστε να απαιτείτε και παίρνετε όλα αυτά που θέλετε από τον σύντροφό σας. Ακόμα κι αν εκείνος ήρθε πρώτος σε οργασμό, υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει για να ικανοποιήσει και εσάς, τα οποία δεν απαιτούν στύση…

    Φοράτε στο κρεβάτι ό,τι σας κάνει να νιώθετε σέξι

    Αυτό δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι ζαρτιέρες και κορσές από τα Agent Provocateur, αλλά οτιδήποτε ταιριάζει στο στιλ σας και σας κάνει να νιώθετε άνετα. Θέλετε ένα t-shirt; Φροντίστε να είναι διαφανές! Θέλετε κάτι που να καλύπτει τους γοφούς σας; Φορέστε μαύρο σατέν σορτσάκι! Ό,τι και να επιλέξετε να θυμάστε ότι το πιο sexy look είναι αυτό της αυτοπεποίθησης.

    Με την προϋπόθεση ότι τα παιδιά δεν είναι στο σπίτι, το σεξ και δη ο οργασμός σημαίνουν απελευθέρωση. Δεν γίνονται στα μουγκά! Μην καταπιέζετε, λοιπόν, οποιονδήποτε ήχο σας βγαίνει να ξεστομίσετε τις στιγμές της κορύφωσης, γιατί μόνο έτσι θα το απολαύσετε στο έπακρο! Και μόνο έτσι θα παρασύρετε και τον σύντροφό σας. Κι αν δεν σας είναι εύκολο, ξεκινήστε κάνοντας πιο έντονη την αναπνοή σας –φυσικά, χωρίς να προσποιείστε. Και… παρατηρήστε την αντίδραση του συντρόφου σας!

    Γνωρίστε λίγο καλύτερα τον εαυτό σας

    Είτε είστε single είτε όχι, το να αγγίζετε τον εαυτό σας στα ευαίσθητα σημεία είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβετε τι ακριβώς σας αρέσει στο σεξ, αλλά και να γνωρίσετε καλύτερα το σώμα σας. Άλλωστε, μόνο αν γνωρίζετε καλά τι σας αρέσει θα μπορέσετε να το μεταφέρετε και στον σύντροφό σας.

    Ενημερωθείτε για τη σημασία της γυναικείας αυτοϊκανοποίησης εδώ.

    Βρείτε το σημείο G

    Το σημείο G είναι ένα υπερ-ευαίσθητο σημείο στο εσωτερικό τοίχωμα της μήτρας (σχεδόν στο πίσω μέρος του αφαλού), το οποίο εφόσον διεγερθεί μπορεί να προσφέρει πρωτόγνωρη σεξουαλική απόλαυση. Μπορεί, εφόσον το «ενεργοποιήσετε», να ανακαλύψετε ότι συνεχίζετε να προτιμάτε την κλειτοριδική διέγερση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το δοκιμάσετε! Κι αν δυσκολευτείτε να εντοπίσετε το σημείο αυτό με τα δάχτυλα, ένα ερωτικό βοήθημα -ελαφρώς κεκλιμένο στο πάνω μέρος του- θα σας βοηθήσει. Ανακαλύψτε το!

    Μπορείτε να έχετε πολλαπλούς οργασμούς;

    Μπορείτε! Οι πολλαπλοί οργανισμοί μεταφράζονται από τους ειδικούς με δύο τρόπους: Μπορεί να είναι ένας μακρόσυρτος οργασμός ή μπορεί να μικρές, σύντομες εκρήξεις. Θέλετε να δοκιμάσετε τα όρια των οργασμικών σας δυνατοτήτων; Επικεντρωθείτε στην απόλαυση που εισπράττετε κατά τη διάρκεια του πρώτου οργασμού, αντί να επιδιώκετε να έρθει γρήγορα ένας δεύτερος. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να παραμείνει στη φάση του οργασμού όσο περισσότερο γίνεται, επιμείνετε στην ίδια στάση λίγο παραπάνω, κι ας έχετε τελειώσει. Όταν δεν επικεντρώνεστε στον προορισμό, απολαμβάνετε το ταξίδι περισσότερο!

    Πηγή: apospasma.gr

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ