Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν στα τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα

    Μεγάλη χαρά είχε προκαλέσει στους φανατικούς των «Άγριων Μελισσών» η είδηση πως η σειρά θα προβάλλεται πέντε φορές την εβδομάδα αντί για τέσσερις όπως ίσχυε κατά την περασμένη σεζόν. Τώρα, όμως, ήρθε η στιγμή που η σειρά του Ant1 επιστρέφει στο προηγούμενο καθεστώς προβολής, δηλαδή στα τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα.

    Για ποιο λόγο όμως οι υπεύθυνοι του Ant1 πήραν την συγκεκριμένη απόφαση;

    Οι «Άγριες Μέλισσες», όπως και όλες οι τηλεοπτικές παραγωγές, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού «πάγωσαν» όταν είχε ανακοινωθεί το πρώτο lock down στη χώρα με αποτέλεσμα να μείνουν επεισόδια τα οποία αφορούσαν τον πρώτο κύκλο της σειράς στο «συρτάρι».

    Το lockdown έφτασε στο τέλος του και η σειρά, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε, πήρε το «πράσινο» φως ώστε να έχει και δεύτερο κύκλο.

    Αυτό σήμαινε ότι τα επεισόδια τα οποία αφορούσαν την προηγούμενη σεζόν έπρεπε να προβληθούν ώστε να «κλείσει» και επίσημα ο κύκλος.

    Η νέα τηλεοπτική χρονιά ξεκίνησε και οι ιθύνοντες του Ant1 πρόσθεσαν μια μέρα παραπάνω προβολής των «Άγριων Μελισσών» ώστε να βγουν στον «αέρα» όλα τα επεισόδια του πρώτου κύκλου.

    Με την προβολή της σειράς πέντε μέρες αντί για τέσσερις, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν όλη την πρώτη σεζόν και πλέον, από την ερχόμενη εβδομάδα, η σειρά επιστρέφει στο προηγούμενο καθεστώς και θα προβληθεί και επίσημα η δεύτερη σεζόν.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ