Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    Οι δημιουργοί του “The Last of Us” μιλούν για την μεγάλη παρέκκλιση του δεύτερου επεισοδίου

    Οι δημιουργοί του "The Last of Us" μιλούν για την μεγάλη παρέκκλιση του δεύτερου επεισοδίου

    Προειδοποίηση: Ακολουθούν SPOILERS από το δεύτερο επεισόδιο του “The Last of Us”.


    Μια μεγάλη παρέκκλιση από τα βιντεοπαιχνίδια στο δεύτερο επεισόδιο του “The Last of Us” ήταν η αιτία να ξεσηκώσει πολλούς fans στο να κριτικάρουν αρνητικά την σειρά.

    Στο επεισόδιο, με τον τίτλο “Infected”, είδαμε πολλά κοινά από το πρώτο παιχνίδι, με τους Joel, Ellie και Tess να εισβάλουν κρυφά στην κατακλυσμένη πόλη για να αφήσουν την Ellie με τους επαναστάτες Firefly.

    Εκεί είδαμε έναν νέο τρόπο για την διασπορά της μυκητιασικής λοίμωξης. Ο μολυσμένος χρησιμοποιεί πλοκάμια από το σώμα του για να δώσει ένα φιλί στο θύμα του και έτσι του μεταφέρει τον ιό. Στο παιχνίδι, από την άλλη, ο μόνος τρόπος διασποράς είναι μέσα από σπόρια που κυκλοφορούν στον αέρα.

    Μιλώντας στο Variety, ο δημιουργός, σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός, Neil Druckmann, και ο σεναριογράφος, showrunner και εκτελεστικός παραγωγός, Craig Mazin, εξήγησαν τις διαφορές και τις αντιδράσεις του κοινού, λέγοντας τα εξής:

    “Έμαθα θα περιμένω αντιδράσεις και από το φτέρνισμα”, είπε ο Druckman. “Νομίζω ότι δείχνει το είδος των fans που έχουμε, που είναι τόσο προστατευτικοί και αγαπούν τον κόσμο και αυτούς τους χαρακτήρες τόσο πολύ που με οποιαδήποτε παρέκκλιση, χωρίς να ξέρουν τι σημαίνει, υποθέτουν το χειρότερο και αντιδρούν. Πιστεύω ότι αυτή η προσθήκη αξίζει. Πράγματι, είναι μια από τις προσθήκες που λέω, ‘Εύχομαι να την είχα στα παιχνίδι. Μακάρι να το είχαμε σκεφτεί πριν από χρόνια, γιατί το αγαπώ πάρα πολύ'”.

    Ο Mazin πρόσθεσε: “Δεν πειράζει αν ο κόσμος είναι ταραγμένος με αυτό — δεν τους κατηγορώ. Όλοι ονειρεύονται να δουλέψουν σε κάτι που η αφοσίωση των fan είναι σε αυτό το επίπεδο, όπου ο κόσμος θα διαφωνήσει γι’ αυτά τα πράγματα ή θα παθιαστεί γι’ αυτά. Αισθάνομαι, μερικές φορές, αν δείτε πως πηγαίνει, πιστεύω ότι θα είναι εντάξει. Πολλά από αυτά έγιναν, αλλά σίγουρα θα υπάρχει και κόσμος που θα πει, ‘Τα σκατ@ατε’, και το καταλαβαίνω. Σίγουρα δεν θα τους κάνουμε όλους χαρούμενους, το ξέρω αυτό”.

    Η παράλειψη των σπόρων βγάζει νόημα για πρακτικούς λόγους στην live-action μεταφορά, καθώς, αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, οι δύο πρωταγωνιστές θα έπρεπε να φορούν αντιασφυξιογόνες μάσκες συνέχεια. Ωστόσο, ο Mazin επιμένει ότι η σειρά δεν έχει απορρίψει πλήρως τα σπόρια.

    “Αν ακούσετε προσεκτικά, αναφέρεται η λέξη ‘σπόρια'”, πρόσθεσε. “Δεν ξέρω αν θα δούμε απαραίτητα σπόρια αυτή τη φορά, αλλά το να πούμε ότι ο κόσμος μας τους στερείται, δεν θα είναι ακριβή. Δεν ξέρουμε ακόμα: Αυτό είναι μέρος της διασκέδασης της μεταφοράς και το να αφήσουμε αυτές τις θολές γραμμές στον χάρτη για να τις ανακαλύψουν οι χαρακτήρες μας καθώς συνεχίζεται η περιπέτεια”.

    Προς το παρόν, η σειρά βρίσκεται στο δεύτερο από τα από εννιά επεισόδια και στη χώρα μας προβάλλεται μέσω του Vodafone TV. Πώς σας φαίνεται εσάς το “The Last of Us”; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ