Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
More

  Οι επιστήμονες βρήκαν την πιο τρομακτική ταινία όλων των εποχών

  Την πιο τρομακτική ταινία, αλλά και την πιο τρομακτική σκηνή όλων των εποχών ανακάλυψαν οι επιστήμονες.

  Πώς το κατάφεραν αυτό; Χρησιμοποιώντας μόνιτορ καρδιακών παλμών, παρακολούθησαν τους καρδιακούς παλμούς των θεατών όσο έβλεπαν διάφορες ταινίες τρόμου και παρατήρησαν πότε ανεβαίνουν περισσότερο.

  Με τη βοήθεια της επιστήμης, ερευνητές βρήκαν, επίσης, την πιο τρομακτική σκηνή στην ιστορία του κινηματογράφου

  Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως η πιο τρομακτική ταινία τρόμου είναι το Sinister που κυκλοφόρησε το 2012, ενώ η πιο τρομακτική σκηνή βρίσκεται στην ταινία Insidious του 2010.

  Η ομάδα δεν ανέφερε ποια σκηνή από το Insidious είναι η πιο τρομακτική στον κόσμο, ίσως να είναι η παρακάτω σύμφωνα με την Daily Mail: 

  Η έρευνα είναι μέρος του Science of Scare Project το οποίο έχει δημιουργήσει μια λίστα με τις πιο τρομακτικές ταινίες τα τελευταία 4 χρόνια.

  Στην έρευνα συμμετείχαν 250 άτομα στα οποία είχαν τοποθετηθεί μόνιτορ καρδιακών παλμών που παρακολουθούν τα ζωτικά τους στοιχεία όσο παρακολουθούσαν κάθε ταινία τρόμου.

  Το φετινό πείραμα της ομάδας βαθμολογήθηκε με βάση τον καρδιακό ρυθμό και την διακύμανση του ρυθμού αυτού. Το πρώτο μετράει τον παλμό ανά λεπτό, ενώ το δεύτερο τους παλμούς σε χιλιοστά του δευτερολέπτου.

  Όσο χαμηλή ήταν η διακύμανση του καρδιακού ρυθμού, τόσο περισσότερο άγχος σημαίνει ότι είχαν οι θεατές. Μέσω των μετρήσεων κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ταινία τρόμου Sinister στο σύνολο της είναι η πιο τρομακτική ταινία στον κόσμο.

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ