Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Οι Foggy και Karen θα απουσιάζουν από το “Daredevil: Born Again”

    Οι Foggy και Karen θα απουσιάζουν από το "Daredevil: Born Again"

    Και πάνω που μάθαμε ότι ο Punisher του Jon Bernthal θα επιστρέψει για το “Daredevil: Born Again”, δημοσίευμα του The Hollywood Reporter υποστηρίζει ότι οι Deborah Ann Woll και Elden Henson δεν πρόκειται να επαναλάβουν τους ρόλους τους ως Karen Page και Foggy Nelson, αντίστοιχα, για τη νέα σειρά των Marvel και Disney+.

    Το “Daredevil: Born Again” ανακοινώθηκε επίσημα τον Μάιο του 2022, με τους Matt Corman και Chris Ord να είναι σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί. Η υπόθεση παραμένει άγνωστη, πέρα από το γεγονός ότι δεν θα είναι sequel της σειράς του Netflix. Ο χαρακτήρας πρόκειται να κάνει ένα πέρασμα από το “Echo”, που είναι μια από τις πιο hot σειρές που θα κάνουν την πρεμιέρα τους σε συνδρομητική υπηρεσία εντός του έτους, όπως τον είχαμε δει στο “Spider-Man: No Way Home” και στο “She-Hulk”, ενώ αναμένουμε και τη σειρά κινουμένων σχεδίων “Spider-Man: Freshman Year”.

    Εκτός του Charlie Cox στον πρωταγωνιστικό ομότιτλο ρόλο και τον Bernthal ως Frank Castle/The Punisher, άλλη μια επιστροφή από το παρελθόν θα είναι αυτή του Vincent D’Onofrio ως Kingpin/ Τον ηθοποιό τον είδαμε στο “Hawkeye”, με το φινάλε αυτού να είναι κατευθείαν παρμένο από τα κόμικς. Νέες εισαγωγές στην σειρά θα είναι αυτές των Margarita Levieva, Sandrine Holt και Michael Gandolfini σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους, ενώ φήμες θέλουν την εμφάνιση του White Tiger, του οποίου τα καθήκοντα έχουν αναλάβει τόσο γυναίκες, όσο και άνδρες.

    Η Woll είχε προϊδεάσει για την απουσία της από τον Νοέμβριο που μας πέρασε, λέγοντας σε συνέντευξή της ότι δεν έχει λάβει κάποιο σχετικό τηλεφώνημα για την επιστροφή της στον ρόλο. Τόσο η ίδια, όσο και ο Henson έπαιζαν στο “Daredevil” (2015-18) του Netflix πριν αυτό ακυρωθεί μετά από τρεις σεζόν. Και οι δυο τους έκαναν την εμφάνισή τους στο “The Defenders” (2017), με την πρώτη να κάνει guest στο “The Punisher” (2017-19) και τον δεύτερο να κάνει ένα πέρασμα και από τα “Jessica Jones” (2018) και “Luke Cage” (2018).

    Πώς σας φαίνεται που δεν θα δούμε τους χαρακτήρες στην νέα σειρά; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ