Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Οι Jet και June εμφανίζονται στις νέες εικόνες του live-action “Avatar: The Last Airbender”

    Οι Jet και June εμφανίζονται στις νέες εικόνες του live-action "Avatar: The Last Airbender"

    Μια σειρά από νέες φωτογραφίες του live-action “Avatar: The Last Airbender” αποκάλυψε το Netflix, οι οποίες παρουσιάζουν χαρακτήρες που δεν είχαμε ξαναδεί στο παρελθόν.

    Έτσι, πέρα από τον Aang του Gordon Cormier, μπορούμε να δούμε και την June της Arden Cho, τον Jet του Sebastian Amoruso, την “Gran Gran” της Casey Camp-Horinek, και τον Mechanist του Danny Pudi.

    Για όσους δεν θυμούνται από το animation του Nickelodeon, να πούμε ότι η June είναι μια ηθικά διφορούμενη κυνηγός επικηρυγμένων που προσλήφθηκε από τον Zuko, το μεγαλύτερο παιδί του Λόρδου της Φωτιάς Ozai, για να συλλάβει τον Avatar. Αντίστροφα, ο Jet είναι ο ηγέτης των Μαχητών της Ελευθερίας, μιας ομάδας προσφύγων από το Βασίλειο της Γης, που έχει εδώ και καιρό ένα βεντέτα ενάντια στο Έθνος της Φωτιάς, αφού οι γονείς του δολοφονήθηκαν από αυτό. Η “Gran Gran” δεν είναι δαμάστρια, αλλά μια ταλαντούχα θεραπεύτρια και μια από τους παλαιότερους κατοίκους της Νότιας Φυλής του Νερού. Είναι, επίσης, γιαγιά των Sokka και Katara. Τέλος, ο Mechanist είναι εφευρέτης του Βασιλείου της Γης.

    Δείτε τις παρακάτω:

    “Νερό. Γη. Φωτιά. Αέρας. Κάποτε, τα τέσσερα έθνη ζούσαν αρμονικά, με τον Avatar, τον μάστερ όλων των τεσσάρων στοιχείων, να διατηρεί την ειρήνη μεταξύ τους. Τα πάντα άλλαξαν, όμως, μετά την επίθεση του Έθνους της Φωτιάς, που εξόντωσε τους Νομάδες του Αέρα και αποτέλεσε το πρώτο βήμα των δαμαστών της φωτιάς προς την κατάκτηση του κόσμου. Ο κόσμος, ενώ περιμένει τη μετενσάρκωση του Avatar, έχει χάσει την ελπίδα του. Σαν ένα φως στο σκοτάδι όμως, η ελπίδα γεννιέται όταν ο Aang (Gordon Cormier), ένας νεαρός Νομάς του Αέρα –και ο τελευταίος του είδους του– ξυπνά για να πάρει τη θέση που του αξίζει ως ο επόμενος Avatar. Μαζί με τους νέους του φίλους, τον Sokka (Ian Ousley) και την Katara (Kiawentiio), αδέλφια και μέλη της Νότιας Φυλής του Νερού, ο Aang ξεκινά ένα φανταστικό, καταιγιστικό ταξίδι για να σώσει τον κόσμο και να αντισταθεί στην τρομακτική επίθεση του Άρχοντα της Φωτιάς Ozai (Daniel Dae Kim). Με έναν ανελέητο πρίγκιπα στον θρόνο όμως, τον Zuko (Dallas Liu), αποφασισμένο να τους πιάσει, η αποστολή δεν θα είναι εύκολη. Θα χρειαστούν βοήθεια από πολλούς συμμάχους και γλαφυρούς χαρακτήρες που θα γνωρίσουν στην πορεία. Το ‘Avatar: The Last Airbender’ είναι μια αναβίωση ζωντανής δράσης της βραβευμένης και αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων του Nickelodeon. Ο Albert Kim (Sleepy Hollow, Nikita) εκτελεί χρέη showrunner, διευθυντή παραγωγής και σεναριογράφου. Ο Jabbar Raisani (Lost in Space, Stranger Things) και ο Michael Goi είναι διευθυντές παραγωγής και σκηνοθέτες μαζί με τους σκηνοθέτες Roseanne Liang (επίσης διευθύντρια παραγωγής) και Jet Wilkinson. Ο Dan Lin (The Lego Movie, Aladdin) και η Lindsey Liberatore (Walker) υπογράφουν επίσης τη διεύθυνση παραγωγής για τη Rideback”, λέει η επίσημη σύνοψη.

    Δείτε το πλήρες cast παρακάτω:

    Η σειρά ανακοινώθηκε το 2018 και μία εκ των κύριων διαφορών σε σχέση με το anime θα είναι η αλλαγή στις ηλικίες των χαρακτήρων, για να ταιριάζουν καλύτερα με αυτές των πρωταγωνιστών. Στο σύνολό της λέγεται πως θα είναι πιο ώριμη, ενώ η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια, τα οποία θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις 22 Φεβρουαρίου 2024.

    Διαβάστε όσα είπε ο showrunner της σειράς για την αποχώρηση των αρχικών δημιουργών, ρίξτε μια ματιά στις νέες σειρές και τις ταινίες των Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ