Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Οι LEGO Avengers επιστρέφουν για ένα νέο ειδικό επεισόδιο του Disney+

    Οι Avengers επιστρέφουν υπό την μορφή των Lego για το νέο ειδικό επεισόδιο που θα φέρει τον τίτλο “Code Red”.

    Η ανακοίνωση έγινε μέσω των social media, όπου δημοσιεύτηκε η αφίσα που φέρει το σύμβολο της υπερηρωικής ομάδας κατασκευασμένο από τουβλάκια των Lego. Σε αυτήν αναγράφεται και η ημερομηνία πρεμιέρας, η οποία έχει οριστεί για τις 27 Οκτωβρίου (μέσω Variety).

    Δείτε την παρακάτω:

    Οι LEGO Avengers επιστρέφουν για ένα νέο ειδικό επεισόδιο του Disney+
    Aφίσα του “LEGO Marvel Avengers: Code Red” (μέσω Disney+)

    Το επεισόδιο είχε πρωτοανακοινωθεί κατά το Comic-Con του Σαν Ντιέγκο και θα είναι μια ακόμα προσθήκη σε αυτό το κεφάλαιο των Lego, μιας και στο παρελθόν έχουμε δει τα “Maximum Overload” (2013), “Avengers Reassembled” (2015), “Guardians of the Galaxy: The Thanos Threat” (2017), “Black Panther: Trouble in Wakanda” (2018), “Vexed by Venom” (2019), “Climate Conundrum” (2020), “Loki in Training” (2021), “Time Twisted” (2022) και “Infinity Heist” (2022).

    Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες ακόμα για το “Lego Marvel Avengers: Code Red”, αν και υποθέτουμε ότι θα διαρκεί 20 λεπτά, όπως και οι προκάτοχοί του. Μέχρι να μάθουμε κάτι νεότερο, ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ