Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι Lizzy Caplan και Joshua Jackson συναντιούνται στην πρώτη εικόνα του “Fatal Attraction”

    Μια πρώτη ματιά στην επερχόμενη τηλεοπτική μεταφορά του Paramount+, “Fatal Attraction”, μας πρόσφερε αφιέρωμα του EW.

    Στην εικόνα που ακολουθεί θα μπορέσετε να δείτε τους Lizzy Caplan και Joshua Jackson στους ρόλους των Alex Forrest και Dan Gallagher, αντίστοιχα, που συνάπτουν μια εξωσυζυγική σύντομη σχέση, η οποία παίρνει μια άσχημη τροπή, καθώς η Alex παθαίνει εμμονή με τον Dan. Η νέα σειρά γράφτηκε από τους Alexandra Cunningham (Dirty John) και Kevin J. Hynes (Perry Mason) και περιστρέφεται γύρω από δυναμικές γυναίκες, διαταραχές προσωπικότητας, εξαναγκαστικό έλεγχο και θυματοποίηση.

    Δείτε την παρακάτω:

    Οι Lizzy Caplan και Joshua Jackson συναντιούνται στην πρώτη εικόνα του "Fatal Attraction"
    Οι Lizzy Caplan και Joshua Jackson στο “Fatal Attraction” (μέσω EW).

    Η πρωταγωνίστρια της αρχικής ταινίας πάνω στην οποία βασίζεται η σειρά, Glenn Close, φαίνεται πως βοήθησε στην ιστορία, η οποία θα δείχνει την ίδια πλοκή (στην μοντέρνα εποχή), αλλά από την οπτική της Alex.

    “Διάβασα πολύ για την ταινία και η Glenn Close μίλησε για τη συμπάθεια που είχε στην Alex, και πως αισθάνθηκε που η Alex ήταν εκτός ελέγχου και, προφανώς, δεν ήταν κακία, το οποίο με βρίσκει σύμφωνη, γιατί δεν πιστεύω στο κακό”, εξήγησε η Cunningham. “Η Glenn είπε για το πως, όταν έκανε έρευνα πάνω στον χαρακτήρα της Alex, πήγε το σενάριο σε δυο διαφορετικούς ψυχολόγους, και κανείς τους δεν ανέφερε τη διανοητική διαταραχή, γιατί ήταν η δεκαετία του ’80 και κανείς δεν έκανε κάτι τέτοιο. Έχει γίνει μεγάλη υποστηρικτής της διανοητικής διαταραχής από τότε, και με στεναχωρεί που είπε ότι αισθάνεται υπεύθυνη για το στίγμα πάνω στη διανοητική διαταραχή στην ποπ κουλτούρα, λόγω της ενσάρκωσής της ως Alex. Είπε ότι θα ήταν ενδιαφέρον να πούμε ακριβώς την ίδια ιστορία, αλλά από την οπτική της Alex και κάτι άναψε μέσα μου”.

    Η σειρά βρισκόταν υπό ανάπτυξη από το 2015 στο Fox, αλλά δεν προχώρησε καθόλου, ενώ το Paramount+ ανακοίνωσε τη δική του μεταφορά τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, μαζί με πολλά άλλα reboot γνωστών ταινιών. Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Hynes, Justin Falvey, Darryl Frank και Cunningham, η οποία θα κατέχει και τη θέση showrunner. Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Amanda Peet ως Beth Gallagher, Alyssa Jirrels ως Ellen Gallagher, Toby Huss ως Mike Gerard, Reno Wilson ως Det. Earl Booker και Brian Goodman ως Arthur Tomlinson.

    Το “Fatal Attraction” (ελλ. τίτλος, ‘Ολέθρια Σχέση’ – 1987) ήταν ένα ερωτικό ψυχολογικό δράμα που έφερε τους Michael Douglas, Glenn Close και Anne Archer στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η υπόθεσή του περιστρέφεται γύρω από έναν παντρεμένο άνδρα που συνάπτει μια αστραπιαία ερωτική σχέση με μια γυναίκα που δεν θέλει η σχέση τους να τελειώσει και παθαίνει εμμονή μαζί του. Τα σκηνοθετικά ηνία είχε αναλάβει ο Adrian Lyne και το σενάριο που έγραψε ο James Dearden, βασιζόταν στην ιστορία “Diversion” (1980) του ίδιου. Η ταινία απέσπασε $320,1 εκατομμύρια στο box office, έναντι του προϋπολογισμού του που ήταν $14 εκατομμύρια, κάτι που την έκανε την πιο κερδοφόρα του έτους εκείνου. Τέλος, ήταν υποψήφια για έξι Όσκαρ στην 60η Τελετή Απονομής των Βραβείων, αλλά δεν κέρδισε κάποιο από αυτά.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Νοέμβριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ