Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Οι Nicole Kidman, Liev Schreiber και πολλοί άλλοι βρίσκονται σε συζητήσεις για το “The Perfect Couple” του Netflix

    Οι Nicole Kidman, Liev Schreiber και πολλοί άλλοι βρίσκονται σε συζητήσεις για το "The Perfect Couple" του Netflix

    Πρωταγωνιστές φαίνεται πως βρήκε η επερχόμενη μίνι-σειρά του Netflix, “The Perfect Couple”.

    Ο λόγος για τους Nicole Kidman (The Undoing), Liev Schreiber (Ray Donovan), Meghann Fahy (The White Lotus), Dakota Fanning (The Alienist), Eve Hewson (Flora and Son) και Jack Reynor (The Peripheral), οι οποίοι, σύμφωνα με το Deadline, βρίσκονται σε διάφορα στάδια διαπραγματεύσεων με την συνδρομητική για την εμπλοκή τους στην σειρα.

    Η σειρά θα φτάσει από την Susanne Bier, η οποία θα αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία και θα είναι εκτελεστική παραγωγός. Αυτή θα είναι η δεύτερη συνεργασία της με την Kidman, μιας και στο παρελθόν έφεραν το “The Undoing”, το οποίο ήταν υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα. Η ίδια είχε συνεργαστεί και με την Fanning για τις ανάγκες του “The First Lady”, το οποίο κόπηκε μετά από μια και μόνο σεζόν. Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι και οι Gail Berman, Shawn Levy, Josh Barry, Hend Baghdady και Jenna Lamia, η οποία θα είναι δημιουργός και showrunner

    Το “The Perfect Couple” βασίζεται στο ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα της Elin Hilderbrand του 2018, το οποίο περιστρέφεται γύρω από την Celeste Otis που την 4η Ιουλίου πρόκειται να παντρευτεί τον τέλειο άνδρα, ο οποίος τυχαίνει να είναι και ο πλουσιότερος στην περιοχή. Ωστόσο, ένα πτώμα που εμφανίζεται στο λιμάνι κάνει όλους του καλεσμένους ύποπτους δολοφονίας. Η Hilderbrand θα είναι και αυτή εκτελεστική παραγωγός.

    Η σειρά ήταν αρχικά να δημιουργηθεί από το Fox, αλλά τον Αύγουστο που μας πέρασε μετακόμισε στο Netflix. Θα αποτελείται από έξι επεισόδια, τα οποία δεν ξέρουμε ακριβώς το πότε ακριβώς θα εμφανιστούν στην συνδρομητική.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ