Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Οι Πανθέοι: Γιώργος Κωνσταντίνου, Κάτια Δανδουλάκη και Κόρα Καρβούνη αποθεώθηκαν στο twitter

    «Οι Πανθέοι» επιστρέφουν στην ελληνική τηλεόραση και το πρώτο επεισόδιο της σειράς που έκανε απόψε (18.09.2023) πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ απέσπασε μοιρασμένα σχόλια από τους χρήστες του twitter. Απ’ όσους αποθεώσαν τη σειρά, Γιώργος Κωνσταντίνου, Κάτια Δανδουλάκη, Κόρα Καρβούνη και Αιμίλιος Χειλάκης, “έκλεψαν” τις εντυπώσεις.                               

    «Οι Πανθέοι» έκαναν πρεμιέρα λίγο μετά τις 21:00 στη συχνότητα του ΣΚΑΪ και είναι το πρώτο καθημερινό σίριαλ της σεζόν που ξεκίνησε το τηλεοπτικό του ταξίδι. Οι χρήστες του twitter μάλλον διχάστηκαν, άλλοι αποθέωσαν τη νέα σειρά κι άλλοι όχι. Σε αυτό που μάλλον συμφώνησαν όλοι ήταν πως ο Γιώργος Κωνσταντίνου ως ετοιμοθάνατος Βλάσης Πανθέος δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας!

    Το κουβάρι της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένα βράδυ μία απατημένη σύζυγος πιάνει τον άντρα της με μία άλλη γυναίκα και σοκαρισμένη βγαίνει στο δάσος για να τον καταραστεί.

    Αμέσως μετά, η πλοκή μας μεταφέρει λίγο πριν το ξέσπασμα του Μεγάλου Πολέμου, όπου ο γιατρός Ανδρέας Πανθέος (Αιμίλιος Χειλάκης), γυρίζει από το ταξίδι του μέλιτος με τη σύζυγό του, Μάρμω (Μελία Κράιλινγκ).

    Μόνο που η οικογένειά του δεν δέχεται τη σύζυγό του και δεν έχει παραστεί στο γάμο τους.

    Ο πατριάρχης της οικογένειας, Βλάσης Πανθέος (Γιώργος Κωνσταντίνου), λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, ζητά να γνωρίσει τη γυναίκα του γιου του και την αποδέχεται, δίνοντας την ευλογία του. Εκείνο όμως που παραξενεύει τους πάντες είναι πως απαρνιέται την εκλιπούσα σύζυγό του και μητέρα τους, τη Νένα. Ποιο μυστικό παίρνει μαζί του ο Βλάσης Πανθέος;

    Μερικά από τα σχόλια στο twitter

     

     

     

     

     

     

     

     

    Οι Πανθέοι: Γιώργος Κωνσταντίνου, Κάτια Δανδουλάκη και Κόρα Καρβούνη αποθεώθηκαν στο twitter

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ