Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Οι παραβάσεις θα είναι από τα πράγματα που θα ψάξω

    Μαζί με τον Τζέιμς Καφετζή, η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι ακόμη μια πρώην παίκτρια του Survivor που επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο. Και γυρίζει με… άγριες διαθέσεις.

    Πριν μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην Καραϊβική και να ξεκινήσει το τρίτο της ταξίδι στο Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησε στην εκπομπή Fay’s Time και ξεκαθάρισε ότι αν εντοπίσει παραβάσεις, δεν θα τις αφήσει ατιμώρητες.

    «Σίγουρα θα υπάρξουν σχόλια που πάω για τρίτη φορά στο Survivor, αλλά δεν παίρνω τα λεφτά κανενός, ούτε προσβάλω κάποιον. Σίγουρα έπαιξε ρόλο το οικονομικό κομμάτι για να πω το “ναι”.

    Το μόνο που θα ήθελα είναι να μην υπάρξουν ξανά παραβάσεις. Αν υπάρξει παράβαση, εννοείται πως θα βγω και θα το πω, γιατί έτσι κοροϊδεύεις τους άλλους. Εσύ είσαι ο μάγκας και οι υπόλοιποι τι είναι, τα πρόβατα;

    Το ότι κάποιοι φεύγουν στο δάσος μου φαίνεται ύποπτο, που το έχω ζήσει δύο χρονιές. Όταν θα πάω κάτω, θα το κοιτάξω. Οι παραβάσεις θα είναι από τα πράγματα που θα ψάξω», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή αρχικά.

    «Επειδή ο κόσμος δεν ψηφίζει, οι παίκτες έχουν ξεδιπλωθεί. Αν μπει η ψηφοφορία, τι θα γίνει;», συμπλήρωσε η πρώην πρωταθλήτρια στίβου.

      

    Παράλληλα, έστειλε… μήνυμα ότι θέλει να παίξει αντίπαλος με τις Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου.

    «Θέλω να ανταγωνιστώ στον στίβο μάχης τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Είναι οι δυο παλιές, καλό είναι να αγωνίζονται με μια παλιά. Όταν αγωνίζεσαι με μια παλιά, δείχνεις και την αξία σου. Η αξία του νικητή είναι με ποιον παίζεις και όχι επειδή κέρδισες», είπε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ