Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Οι σκηνοθέτες του “Everything Everywhere All at Once” ανέλαβαν επεισόδιο του “Star Wars: Skeleton”

    Οι σκηνοθέτες του “Everything Everywhere All at Once”, Daniel Kwan και Daniel Scheinert, ανέλαβαν τα ηνία ενός εκ των επεισοδίων του “Star Wars: Skeleton Crew”.

    Τα νέα έγιναν γνωστά μέσω του Variety και των πηγών εκ των έσω, αν και το Disney+ δεν είχε βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Από τότε όμως, ο ίδιος ο Kwan επιβεβαίωσε την ανάμιξη του ίδιου και του Scheinert στην επερχόμενη σειρά με ένα story του στο Instagram.

    “Σκηνοθετήσαμε ως guest ένα επεισόδιο”, έγραψε. “Ο Jon Watts μας προσέγγισε να κάνουμε ένα επεισόδιο πριν από λίγο καιρό (πριν καν βγει το EEAAO). Αγαπάμε τον Jon, αγαπάμε το Star Wars, αγαπάμε να μαθαίνουμε νέες τεχνολογίες, αγαπάμε να συναντάμε νέο cast και συνεργείο και χρειαζόμασταν τις μέρες για να κρατήσουμε την ασφάλεια υγείας μας (!!!) οπότε ήταν ένα εύκολο ‘ναι’. Το γυρίσαμε πέρυσι και περάσαμε υπέροχα δουλεύοντας με το πιο ταλαντούχο cast και συνεργείο και χαίρομαι που θα το δείτε όλοι σας”.

    Οι σκηνοθέτες του "Everything Everywhere All at Once" ανέλαβαν επεισόδιο του "Star Wars: Skeleton"

    Δείτε τα πάντα από Star Wars στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Τα νέα για τη σειρά επιβεβαιώθηκαν τον Μάιο που μας πέρασε, κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration. Ο Jude Law θα βρεθεί στον πρωταγωνιστικό ρόλο του νέου live-action project που θα φτάσει στη συνδρομητική από τους Jon Watts και Christopher Ford, οι οποίοι έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν για τις ανάγκες του “Spider-Man: Homecoming” (2017). Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Watts, Ford, Kathleen Kennedy, Jon Favreau και Dave Filoni.

    Η σειρά γνωρίζουμε ότι θα είναι μια “περιπέτεια ενηλικίωσης”, αλλά μέσω του event και τα λεγόμενα του Watts μάθαμε ότι “θα ακολουθεί μια ομάδα 10χρονων παιδιών από έναν μικρό πλανήτη που χάνονται στον γαλαξία κατά λάθος”. Παρά το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές θα είναι παιδιά, η σειρά “δεν θα είναι παιδική”, ενώ θα λαμβάνει χώρα μετά το “Return of the Jedi”, δηλαδή κάπου ανάμεσα στα “The Mandalorian” και “Ahsoka”. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πρίν από λίγους μήνες και θα κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο 2023, όπως και πολλά άλλα project του σύμπαντος, ενώ είναι μια από τις πιο hot σειρές που θα κάνουν την πρεμιέρα τους σε κάποια συνδρομητική.

    Όσον αφορά το “Everything Everywhere All at Once” (ή EEAAO, όπως αναφέρεται για συντομία), η ταινία ήταν η πιο πολυβραβευμένη όλων των εποχών πριν τις επτά νίκες του στην 95η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, μεταξύ των οποίων ήταν αυτά της Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Πρωτότυπου Σεναρίου για τους Kwan και Scheinert, και αυτό της Καλύτερης Ταινίας της χρονιάς. Διαβάστε το review μας για την ταινία εδώ.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ