Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Οι “Three Women” Showtime σώζονται από το Starz

    Οι "Three Women" Showtime σώζονται από το Starz

    Στο Starz θα κάνει τελικά την πρεμιέρα της η προσφάτως ακυρωμένη σειρά του Showtime, “Three Women”.

    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού (μέσω ComicBook), όλα τα επεισόδια θα κάνουν την εμφάνισή τους στο κανάλι, αλλά άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας.

    Να υπενθυμίσουμε ότι το Showtime αποφάσισε να μην προβάλλει την σειρά, παρά το γεγονός ότι είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματά της. Λόγος της ακύρωσης ήταν η συγχώνευση του καναλιού με το Paramount+, ενώ ‘την μπάλα πήραν’ και τα “Let the Right One In” και “American Gigolo”, τα οποία, όμως, είχαν ήδη κυκλοφορήσει με την πρώτη τους σεζόν.

    “Είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε το ‘Three Women’ στην οικογένεια του Starz”, είπε η Alison Hoffman του Starz. “Η σειρά είναι αγκυρωμένη με τόσο καταπληκτικό ταλέντο τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα και ταιριάζει υπέροχα με την δέσμευσή μας να πούμε ιστορίες από και για γυναίκες”.

    Η νέα δραματική σειρά βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Lisa Taddeo του 2019, το οποίο περιστρέφεται γύρω από τρεις γυναίκες που ανήκουν σε διαφορετικές γενιές και αντιμετώπισαν την κρίση της κοινωνίας για τις σεξουαλικές επιθυμίες τους και την “αναζήτησή για σεξουαλική ανεξαρτησία και δικαιοσύνη”. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τις Shailene Woodley ως Gia, DeWanda Wise ω Sloane, Betty Gilpin ω Lina, Gabrielle Creevy ως Maggie, Blair Underwood ως Richard και John Patrick Amedori ως Jack.

    Πως σας φαίνεται που το “Three Women” θα προβληθεί τελικά στους δέκτες μας; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ