Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    «Πάρτι» στο twitter με την «οικειοθελή αποχώρηση» του Ασημακόπουλου

    «Eκλαψε» ο κόσμος του twitter με την «οικειοθελή αποχώρηση» του Γιώργου Ασημακόπουλου, που κράτησε μόλις λίγα λεπτά, με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να τον κάνουν πρωταγωνιστή στα hashtags τους.

    «Κράτησε όσο ο γάμος του Απόστολου Γκλέτσου. ΥΓ.: Τι παράσταση έδωσες!» σχολίασε ένας, εμπλέκοντας στο «τιτίβισμά» του τον δημοφιλή Ελληνα ηθοποιό και τον σύντομο γάμο που είχε κάνει στο πολύ μακρινό παρελθόν με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

    Η αλήθεια είναι πως ο παίκτης των Μαχητών αιφνιδίασε τους συμπαίκτες του, την παραγωγή και το τηλεοπτικό κοινό εκφράζοντας την επιθυμία του να αποχωρήσει οικειοθελώς μετά την πέμπτη υποψηφιότητά του προς αποχώρηση, κατηγορώντας τους άλλους παίκτες της Μπλε ομάδας πως δεν ψηφίζουν με αγωνιστικά κριτήρια. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε έξαλλος από το συμβούλιο του νησιού, αλλά τελικά επέστρεψε στο πόστο του λέγοντας πως θα παραμείνει στο reality και σημειώνοντας πως δεν θα κάνει τη χάρη να φύγει σε εκείνους που τον ψήφισαν.

    asimakopoulos1

    «Είχε έτοιμη απέξω την κλίκα με Μαριαλένα, Σάκη και Καρολίνα και πίστευε ότι θα τον τραβήξουν μέχρι πεντάδα, όπως τον τράβηξε ο Ηλίας (τον οποίο έκραζε στο τέλος) το ’21. Αμ δε! Μόλις είδε ότι δεν του βγαίνει, άρχισε την παράσταση» τον κατηγόρησε άλλος. «Εχει κράξει ό,τι κινείται, ακόμα κι αυτούς που ήταν κοντά στην παραλία, τους τη λέει για ματσαρίσματα, είναι αγωνιστικός πάτος και απορεί γιατί ψηφίζεται; Κάπου ΦΤΑΝΕΙ!» σημείωσε ένας τρίτος.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ