Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Οικογενειακή τραγωδία στις ΗΠΑ: Έβαλε φωτιά στο σπίτι της και κάηκε ζωντανή με τα τέσσερα παιδιά της

    Οικογενειακή τραγωδία στις ΗΠΑ: Έβαλε φωτιά στο σπίτι της και κάηκε ζωντανή με τα τέσσερα παιδιά της

    Η 39χρονη φέρεται να είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο εξέφραζε την πρόθεσή της να προχωρήσει στην πράξη της

    Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στο Μιζούρι των ΗΠΑ, ότανμια δασκάλα και μητέρα τεσσάρων παιδιών έβαλε φωτιά σε ένα στρώμα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα η ίδια και τα κοριτσάκια της να βρουν τραγικό θάνατο το πρωί της Δευτέρας.

    Η Αστυνομία ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση: «Πιστεύεται ότι η Bernadine έβαλε επίτηδες φωτιά σε ένα στρώμα, καθώς αυτό ήταν το σημείο έναρξης της πυρκαγιάς». Επιπλέον, σύμφωνα με την ανακοίνωση η γυναίκα είχε αφήσει ένα σημείωμα, στο οποίο δήλωνε την πρόθεσή της να αφαιρέσει τόσο τη δικιά της ζωή, όσο και των τεσσάρων ανήλικων παιδιών της.

    Γύρω στις 12:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας και λίγες ώρες πριν ξεσπάσει η φωτιά, η 39χρονη έκανε ανάρτηση για τα παιδιά της στο Facebook. «… θα έκανα τα πάντα για αυτά. Αυτή είναι η αγαπημένη μου στιγμή» έγραψε κάτω από μια φωτογραφία που δείχνει τα παιδιά της να κοιμούνται στο κρεβάτι της. Μία ημέρα πριν, την Κυριακή, είχε ανεβάσει μία σέλφι μαζί τους, γράφοντας από κάτω: «Εμείς εναντίον του κόσμου. Είμαι τόσο ευλογημένη που είμαι η μαμά τους».

    Οι διαμάχες με τους πρώην συζύγους

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, η 39χρονη μητέρα βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε διαμάχη με τον πρώην σύζυγο και πατέρα των δύο παιδιών της. Οι δυο τους χώρισαν το 2017 και είχαν από κοινού την επιμέλεια των παιδιών τους μέχρι πέρυσι, όταν ο πατέρας κατέθεσε αίτηση για να εμποδίσει τα σχέδια της 39χρονης να μετακομίσει περίπου 10 μίλια μακριά.

    Παρόλο που το νέο σπίτι θα ήταν πιο κοντά του, ο David Pruessner ανησυχούσε για την εγγύτητα της πρώην συζύγου του με τη μητέρα της, την οποία φέρεται να είχε περιγράψει ως «ψυχωτική», όπως προκύπτει από τα έγγραφα. Επιπλέον η Prussner βρισκόταν σε διαμάχη για την κηδεμονία και των δύο άλλων παιδιών της, επίσης με τον πατέρα τους. Μάλιστα, η οικογένειά της τον κατηγορεί, ότι βρισκόταν σε συνεννόηση με τον δεύτερο πρώην σύζυγό της.

    Οι πατεράδες των τεσσάρων παιδιών σε κοινή τους ανακοίνωση ανέφεραν ότι «έχουμε επικεντρωθεί στο να τιμήσουμε τις ζωές των τεσσάρων θαυμάσιων παιδιών μας και σχεδιάζουμε να το κάνουμε μαζί».

    Μιζούρι Αυτοκτονία



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX