Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
More

  «Όλα πάνε ρολόι, είμαι τέλειος» και έριξε την κατσαρόλα στο πάτωμα

  Ιδιαίτερα απαιτητηική η Ομαδική Δοκιμασία στο επεισόδιο της Τετάρτης, καθώς οι 23 διαγωνιζόμενοι του MasterChef 2024 κλήθηκαν να μαγειρέψουν με ανιδιοτέλεια και αγάπη, για να προσφέρουν το βασικό γεύμα της ημέρας σε συμπολίτες μας, για τους οποίους η καθημερινή σίτιση δεν είναι δεδομένη.

  Τα μέλη των δυο μπριγάδων έπρεπε να ετοιμάσουν και να πακετάρουν περισσότερα από 100 πλήρη νόστιμα και θρεπτικά γεύματα, τα οποία στη συνέχεια θα μπιράζονταν σε όσους τα έχουν ανάγκη.

  Τα μέλη της γκρι, αλλά και της μπορντό μπριγάδας, έβαλαν τα δυνατά τους ώστε να βγάλουν τα καλύτερα πιάτα και να κερδίσουν τους πόντους. Οι ρυθμοί ήταν γρήγοροι και η αγωνία χτύπησε κόκκινο, και κάπως έτσι γίνονται και… ατυχήματα.

  Ο Χρήστος από την μπορντό μπριγάδα φαινόταν να ελέγχει τα πάντα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όλα πάνε ρολόι».

  Μία λάθος κίνηση όμως ήταν αρκετή να ανατρέψει τα πάντα, καθώς η κατσαρόλα με τη σάλτσα ντομάτας, από τη μια στιγμή στην άλλη, βρέθηκε στο πάτωμα!

  «Όλα πάνε ρολόι, είμαι τέλειος» και έριξε την κατσαρόλα στο πάτωμα

  Ο Χρήστος δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του, ωστόσο ο ιερός σκοπός για τον οποίο μαγείρεψαν όλοι, ήταν πάνω από όλα, και οι 23 διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

  Newsroom
  Newsroomhttps://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  RefreshNews