Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του “Only Murders in the Building”

    Η τρίτη σεζόν του “Only Murders in the Building” ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της.

    Τα νέα έγιναν γνωστά μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram, όπου σε μια δημοσίευση, η Selena Gomez είναι αγκαλιά με την Meryl Streep και κάνει την αντίστοιχη ανακοίνωση. Άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας των νέων επεισοδίων, αλλά ξέρουμε ότι η υπόθεση θα περιστρέφεται γύρω από τα γεγονότα που οδήγησαν στην επί σκηνής δολοφονία του χαρακτήρα του Paul Rudd, όπως τα είδαμε στο φινάλε της δεύτερης σεζόν. Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι η Gomez θα ντυθεί νύφη, χωρίς να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

    Δείτε τη δημοσίευση παρακάτω:

    Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του "Only Murders in the Building"

    Δείτε τo “Only Murders in the Building” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Εκτός των προαναφερθέντων, θα πρωταγωνιστούν και οι Steve Martin, Martin Short, Andrea Martin, Ashley Park, Jeremy Shamos, Linda Emond και Wesley Taylor, ενώ ο Michael Cyril Creighton θα κατέχει μεγαλύτερο ρόλο ως Howard Morris. Η σειρά έρχεται από τους John Hoffman και Martin, οι οποίοι είναι δημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Dan Fogelman, Jess Rosenthal, Jamie Babbit, Short και Gomez. Η τρίτη σεζόν ανακοινώθηκε τον Ιούλιο που μας πέρασε και είναι μια από τις πιο hot σειρές που θα βγουν σε συνδρομητική το 2023.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ