Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    OnlyFans: Το μοντέλο με ύψος 1.90 που δεν βρίσκει να βγει ραντεβού – «Βαρέθηκα να με λένε άντρα»

    H Marie Temara είναι ένα μοντέλο του OnlyFans και χιλιάδες θαυμαστές. Ωστόσο δεν μπορεί με τίποτα να βρει κάποιο άτομο να βγει ραντεβού και αυτό εξαιτίας του… ύψους της.

    Η 28χρονο έχει ύψος 1.90μ και μάλιστα στο σχολείο είχε πέσει θύμα bullying γι’ αυτό τον λόγο ουκ ολίγες φορές.

    «Το να είμαι η ψηλότερη στο σχολείο ήταν δύσκολο για μένα. Μου έκαναν συχνά bullying επειδή ήμουν πολύ ψηλότερη και διαφορετική από όλους τους άλλους», εξηγεί.

    OnlyFans: Το μοντέλο με ύψος 1.90 που δεν βρίσκει να βγει ραντεβού - «Βαρέθηκα να με λένε άντρα»

    «Τα παιδιά με πείραζαν και με αποκαλούσαν άντρα ή σπίτι επειδή ήμουν ψηλότερη και βαρύτερη από τους περισσότερους άντρες δασκάλους».

    Η Temara παραδέχεται επίσης ότι τα υπόλοιπα παιδιά υπήρξαν τόσο «σκληρά» μαζί της που έτρωγε το μεσημεριανό της μόνη της σε μια τουαλέτα, επειδή δεν είχε φίλους.

    Σαν… άντρας με τακούνια

    «Μου έχουν πει ότι «σε κανέναν δεν αρέσουν τα ψηλά κορίτσια», ότι μοιάζω με «άντρα με τακούνια» και ότι είμαι «πολύ βαριά για να είμαι κορίτσι»», προσθέτει.

    Αυτά τα κακά σχόλια όμως βοήθησαν την Temara να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που έχει σήμερα. She now hopes to change the dating stigma that 'men have to be the taller ones in the relationship'

    «Πλέον, αποδέχομαι τις καμπύλες μου ως plus-size μοντέλο, νιώθω περήφανη που είμαι ψηλή και προσπαθώ να εμπνεύσω άλλους ότι το να είσαι ψηλή και διαφορετική είναι όμορφο», λέει.

    «Είμαι σούπερ θηλυκή, επειδή δεν θέλω ποτέ ξανά να με αποκαλέσουν άντρα και προσπαθώ να αλλάξω το στίγμα ότι το να είσαι ψηλή είναι ανδρικό χαρακτηριστικό», προσθέτει. She now hopes to change the dating stigma that 'men have to be the taller ones in the relationship'

    Οι «κοντοί» άντρες

    Μόνο περίπου το 2% του πληθυσμού στην πολιτεία της, τη Φλόριντα, είναι ψηλότεροι από 1,80 μ., σύμφωνα με το NeedToKnow.

    Θέλει όμως να αλλάξει την αντίληψη ότι οι κοντοί άνδρες και οι ψηλές γυναίκες δεν ταιριάζουν, φέρνοντας ως απόδειξη τον γάμο των γονιών της και θεωρεί πως η διαφορά ύψους μπορεί να λειτουργήσει σε μια σχέση. Despite the incessant bullying, Marie has since blossomed into a beacon of assured self-confidence

    Η μητέρα της, Christine, έχει ύψος 1.95, ενώ ο μπαμπάς της, Mike, είναι μερικά εκατοστά πιο κοντός, με ύψος 1.87. Τα αδέλφια της, Shane, 26 ετών, και Troy, 24 ετών, έχουν ύψος 2 μέτρα και 2.10 αντίστοιχα.

    Αφού έπεισε την οικογένειά της – που πιστεύει ότι είναι μία από τις «ψηλότερες» οικογένειες στο ίντερνετ- να συμμετέχει στα βίντεό της στο TikTok, παρατήρησε ότι οι φανς άρχισαν να ενδιαφέρονται ολοένα και περισσότερο για τη ζωή τους.

    «Συνειδητοποίησα ότι η κανονική καθημερινή οικογενειακή μας ζωή είναι κάτι πραγματικά ενδιαφέρον για τους περισσότερους, οπότε αρχίσαμε να φτιάχνουμε περισσότερα οικογενειακά TikToks και όλα άρχισαν να γίνονται viral», λέει η Temara.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ