Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    OnlyFans: Πώς μοντέλο ανακάλυψε ότι αυτός που της ζητούσε σέξι φωτογραφίες ήταν ο πατριός της

    Στο ίντερνετ ο καθένας μπορεί να γίνει οποίος δηλώσει ή… όποιος δεν δηλώσει, και επιλέγει να παραμείνει ανώνυμος, όπως ο άντρας στην παρακάτω ιστορία. Είναι απίστευτο το πως μπορεί να κρύβεται ο καθένας πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

    Μετά την πρόσφατη ανακάλυψη ότι ο ανώνυμος κορυφαίος συνδρομητής της στον λογαριασμό της OnlyFans ήταν ο πατριός της, αυτό το μοντέλο αποφάσισε να μιλήσει για όλη την ιστορία.

    Συνήθιζαν να συνομιλούν κάθε μέρα και ο άντρας ζητούσε φωτογραφίες και βίντεο συνεχώς.

    «Ποτέ δεν σχεδίαζα να πω αυτή την ιστορία στο TikTok, αλλά τελικά να ‘μαστε. Έτσι, όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά τον ιστότοπό μου, είχα αυτόν τον πελάτη που ήταν ο νούμερο ένα πελάτης μου. Αγόραζε κάθε πράγμα που του έστειλα, ήταν λίγο πολύ follower από την αρχή. Μιλούσαμε κάθε μέρα, έκανε custom αιτήματα για πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Και είχε επίσης ένα πολύ συγκεκριμένο όνομα χρήστη στον ιστότοπο. Μετά από δύο μήνες, αυτό το άτομο είχε ξοδέψει περίπου 2000 δολάρια Αυστραλίας στον ιστότοπο και έψαξα στην σελίδα μου στο TikTok με το ίδιο ακριβώς όνομα χρήστη και από κάτω έγραφε «από τις επαφές σας».

    »Προσπαθούσα να καταλάβω ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος από τις επαφές μου. Το περιόρισα σε έξι άτομα. Και ένας από αυτούς ήταν ο πατριός μου. Με ψυχραιμία και έστειλα μήνυμα στον λογαριασμό και είπα, «Ξέρω ποιος είσαι» και μέσα σε δύο λεπτά, έλαβα ένα μήνυμα από τον πατριό μου που έλεγε: «Γεια σου Τάι, μπορούμε να μιλήσουμε;»».

    Η Taila Madisson είναι ένα μοντέλο από την Αυστραλία που έχει πάνω από 87.000 ακόλουθους στο TikTok. Η ιστορία της έγινε αμέσως viral και κέρδισε πάνω από 3,5 εκατομμύρια προβολές σε λίγες μέρες.

    Η Taila ανέφερε ότι ο πατριός της είναι στην οικογένειά της από τα 11 της και αφού έμαθε τι είχε συμβεί, η μαμά της τον ξεφορτώθηκε αμέσως. «Είμαι ΤΟΣΟ χαρούμενος που η μαμά σου σε στήριξε», έγραψε ένας χρήστης. Ένας άλλος πρόσθεσε: «Απίστευτο! Τόσο χαρούμενη που άφησε αυτόν τον άντρα».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ