Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
More

  Οπτική ψευδαίσθηση: Το τεστ με τις φράουλες που δείχνει πόσο επιρρεπής είσαι στις παράνομες σχέσεις

  Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του Διαδικτύου, καθώς είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

  To σημερινό τεστ έρχεται να αποκαλύψει πολλά για το αν έχεις την τάση να γίνεσαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση.

  Η ιστορία έχει ως εξής: Περπατάς στη εξοχή και βλέπεις ένα χωράφι με υπέροχες, ζουμερές φράουλες. Το στομάχι σου γουργουρίζει και δεν βλέπεις κανέναν τριγύρω.

  Η συνέχεια της ιστορίας θα αποκαλύψει πολλά για το πώς αντιδράς στις παράνομες σχέσεις…

  Οπτική ψευδαίσθηση: Το τεστ με τις φράουλες που δείχνει πόσο επιρρεπής είσαι στις παράνομες σχέσεις

  Οι ερωτήσεις

  1. Υψώνεται ένα εμπόδιο ανάμεσα σε σένα και στις φράουλες. Σε ποιο ύψος φτάνει αυτό το εμπόδιο;

  2. Μπαίνεις στο χωράφι και τρως φράουλες. Πόσες τρως;

  3. Ξαφνικά εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης του κτήματος και αρχίζει να φωνάζει. Τι λες για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου;

  4. Τώρα που όλα τελείωσαν, πώς αξιολογείς τη γεύση που είχαν οι φράουλες; Και τώρα που το ξανασκέφτεσαι, πώς ένιωσες αφού τις έκλεψες;

  Οπτική ψευδαίσθηση: Το τεστ με τις φράουλες που δείχνει πόσο επιρρεπής είσαι στις παράνομες σχέσεις

  Ο συμβολισμός

  Οι φράουλες με το ελκυστικό άρωμα και το κόκκινο χρώμα είναι σύμβολο σεξουαλικής έλξης και πόθου. Ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασες σε αυτή την ιστορία, δείχνει τη στάση σου απέναντι στις παράνομες σχέσεις.

  Το ύψος του εμποδίου γύρω από το χωράφι, δείχνει τον βαθμό αυτοσυγκράτησης στον πειρασμό του να γίνεις το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Όσο πιο ψηλά το εμπόδιο, τόσο πιο ισχυρές είναι οι αντιστάσεις σου. Φαντάστηκες πως υπήρχε ένας φράκτης, ένα συρματόπλεγμα; Τότε κρατάς αντιστάσεις.

  Η ποσότητα από τις φράουλες που έφαγες, αντιστοιχεί στον αριθμό των ανθρώπων που νομίζεις ότι θα μπορούσες να αγαπήσεις. Αν σταμάτησες μετά από μία – δύο φράουλες, είσαι μάλλον πιστός στο άτομο που είσαι σε σχέση. Αν είσαι από αυτούς που έφαγαν πολλές χωρίς μέτρο, τότε μάλλον μπορείς να ερωτευτείς πολλά άτομα ταυτόχρονα.

  Οι εξηγήσεις προς τον ιδιοκτήτη του κτήματος, δείχνει την άμυνα που θα κρατούσες αν σε έπιαναν. Αν σκέφτηκες να χρησιμοποιήσεις τη φράση: «Λυπάμαι, δεν θα ξανασυμβεί», η απολογία μαζί με μια υπόσχεση αλλαγής συμπεριφοράς είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεμπλέξεις παρόλο που μάλλον δεν το εννοείς.

  Αν είπες: «Φαίνονταν τόσο νόστιμες, δεν μπορούσα να αντισταθώ», δείχνει ότι τα πας καλά με την ειλικρίνεια. Αν από την άλλη, είπες: «Αυτές οι φράουλες ήταν εξαίρετες. θα σας πείραζε να πάρω μία δύο ακόμη;», αυτό δείχνει ότι δεν έχεις φραγμούς και μπαίνεις εύκολα σε μια σχέση ως το τρίτο πρόσωπο.

  Αν η απάντησή σου ήταν: «Στην πραγματικότητα δεν ήταν τόσο νόστιμες όσο φαίνονταν», δείχνει πως η απιστία που έκανες, δεν άξιζε και τόσο, τον κόπο και ότι το έχεις μετανιώσει.

  Αν είπες: «Τι γλυκές, τι ζουμερές, υπέροχες! Δεν έχω ξαναδοκιμάσει τίποτε καλύτερο!», είναι ολοφάνερο ότι απόλαυσες αυτό που έκανες χωρίς ενοχές.

  «Αυτές οι φράουλες δεν ήταν τόσο καλές, αλλά η περιπέτεια είχε πλάκα»: Αυτή η φράση δείχνει, ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ξαναγίνεις το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση καθώς σε εξιτάρουν οι πειρασμοί και οι προκλήσεις.

  Ο τρόπος γενικά που περιγράφεις τις φράουλες δείχνει τα συναισθήματά σου όταν μιλάς για μια «παράνομη» σχέση και το πόσο εύκολα γίνεσαι μέρος αυτής.

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ