Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Οριστικό ‘Χ’ ρίχνει το CW στις live-action Powerpuff Girls

    Το live-action “Powerpuff Girls” δεν θα φτάσει ποτέ στις οθόνες του CW.

    Σύμφωνα με το TVLine, το κανάλι αποφάσισε να κάνει πρόσφατα κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά του και ανάμεσα στα projects που ακυρώθηκαν μια για πάντα ήταν και η εν λόγω σειρά.

    “Τα έχουμε δώσει πίσω στα στούντιο, οπότε είναι ελεύθεροι να τα αναπτύξουν και να τα πουλήσουν οπουδήποτε”, είπε ο Brad Schwartz, Πρόεδρος του CW, στο IGN.

    Powerpuff Girls First-Look Image Revealed for Live-Action CW Series
    Από αριστερά προς δεξιά: Dove Cameron ως Bubbles, Chloe Bennet ως Blossom και Yana Perrault ως Buttercup.

    Η σειρά ξεκίνησε να ετοιμάζεται από το 2020 και το πιλοτικό επεισόδιο είχε γυριστεί, αλλά δεν μπήκε στο πρόγραμμα για την τηλεοπτική σεζόν 2021-22, με την παραγωγή να αποφασίζει ότι θα κάνει άλλη μια προσπάθεια πριν παραδώσει τα όπλα. Λίγο μετά έγινε γνωστό ότι μια εκ των πρωταγωνιστριών – η Chloe Bennet – αποχώρησε από τον ρόλο της Blossom – αφήνοντας μόνες τους τις Dove Cameron ως Bubbles και Yana Perrault ως Buttercup.

    Η σειρά θα επικεντρωνόταν στα τρία εικοσάχρονα κορίτσια που είναι πλέον απογοητευμένες και μισούν το γεγονός ότι έχασαν τα παιδικά τους χρόνια καταπολεμώντας το έγκλημα. Άλλοι πρωταγωνιστές θα ήταν οι Donald Faison ως Καθηγητής Drake Utonium, Nicholas Podany ως Joseph “Jojo” Mondel Jr. και Robyn Lively ως Sara Bellum, με τον Tom Kenny να αναλαμβάνει την αφήγηση. Το project θα ερχόταν από τους σεναριογράφους και εκτελεστικούς παραγωγούς Heather Regnier (Veronica Mars) και Diablo Cody (Juno). Η Warner Bros. Television θα βρισκόταν στην παραγωγή της σειράς με τους Greg Berlanti, Sarah Schechter, και David Madden να αναλαμβάνουν την εκτελεστική παραγωγή και την Erika Kennair να είναι επίσης στην παραγωγή. Η Maggie Kiley θα ήταν εκτελεστικός παραγωγός και σκηνοθέτης του πρώτου επεισοδίου.

    Δημιουργός των Powerpuff Girls ήταν ο Craig McCracken, ενώ η ομώνυμη σειρά έτρεξε για έξι σεζόν (1998-2005). Η ταινία “The Powerpuff Girls Movie” κυκλοφόρησε το 2002 και το τηλεοπτικό reboot έκανε πρεμιέρα το 2016.

    Αυτή δεν είναι η μόνη σειρά που ακυρώνει μια για πάντα το CW, καθώς πλέον δεν πρόκειται να δούμε ούτε το spin-off του Arrowverse, “Justice U”, ούτε την σειρά που θα επικεντρώνεται στον Jake Chang των Archie Comics, ούτε την ιστορία του Robert Rodriguez για τον Zorro με γυναίκα πρωταγωνίστρια.

    Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ