Πέμπτη, 6 Μαρτίου, 2025
More

    Όσα είπαν οι πρωταγωνιστές για τη νέα κωμική σειρά του Mega

    Όσα είπαν οι πρωταγωνιστές για τη νέα κωμική σειρά του Mega

    To Hotελ Ελvira, η νέα κωμική σειρά του Mega, υπόσχεται πολύ γέλιο. Και στο Μεγάλο Κανάλι περιμένουν πώς και πώς να ξεκινήσει. Αφού θεωρούν ότι θα αυξήσει την τηλεθέασή του. Ο πρωταγωνιστής Μιχάλης Λεβεντογιάννης επιστρέφει στη μικρή οθόνη μαζί με την «Ελβίρα» Ελίζα Σκολίδη. Την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου για το οποίο γίνονται τα πάντα. Η ιδέα της πρωτότυπης κωμικής σειράς είναι των Πένυ Φυλακτάκη -Βαγγέλη Νάση και Μιχάλη Χαραλαμπίδη.

    Όλα ξεκινούν σε κάποιο γραφικό νησί με το ξενοδοχείο που ανοίγει η Ελβίρα. Αφού από την αρχή δέχεται πόλεμο. Ενώ η ιδιοκτήτρια προσπαθεί να μείνει όρθια μέσα από καταστάσεις που προκαλούν άφθονο γέλιο.

    Συγκεκριμένα η εκπομπή Buongiorno πήγε στα γυρίσματα της νέας σειράς και στο backstage της φωτογράφισης. Με τους πρωταγωνιστές να μιλούν για τους ρόλους τους.

    Ο εισαγγελέας Μαρκέτος μεταμορφώνεται σε τυχοδιώκτη στο Hotελ Ελvira

    Πρώτος μίλησε ο δολοπλόκος πρωταγωνιστής Μιχάλης Λεβεντογιάννης. «Πρόκειται για έναν δολοπλόκο που έρχεται από το Λονδίνο με την πεποίθηση να πείσει την ιδιοκτήτρια ότι πρέπει να αναβαθμιστεί το ξενοδοχείο. Όμως στην ουσία θέλει να της το πάρει. Είναι λίγο ύπουλος. Γίνονται διάφορα πράγματα. Τα γυρίσματα πάνε πολύ καλά. Το καλό είναι ότι είμαστε δίπλα στη θάλασσα, το κακό ότι ξυπνάμε νωρίς. Το κλίμα είναι εξαιρετικό» τόνισε.

    «Εγώ είμαι η Ελβίρα που έχει το ξενοδοχείο και προσπαθεί να το ανοίξει. Το έχει από τον πατέρα της αλλά έχει πολλά εμπόδια για να το ανοίξει. Είμαι ερωτευμένη με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη που είναι δολοπλόκος. Και με φέρνει σε δύσκολη θέση η κατάσταση αυτή», υποστηρίζει από την πλευρά της η Ελίζα Σκολίδη.

    Ακόμη ένας από εκείνους που δεν βλέπουν με καλό μάτι την κίνηση της Ελβίρας είναι ο Γιώργος Σουξές. Γιατί έχει το απέναντι ξενοδοχείο και θέλει το μονοπώλιο. «Είμαι ξενοδόχος παλιάς κοπής και άνδρας παλαιάς κοπής και δεν δέχομαι μοντερνισμούς από αντίπαλο ξενοδοχείο.  Οι νεωτερισμοί δεν θα περάσουν. Εμείς πουλάμε ήλιο και θάλασσα μόνο. Οι άλλοι έχουν dpa και άλλους νεωτερισμούς.  Αλλά εμείς θέλουμε χρήματα χωρίς να δίνουμε τίποτα» λέει με αρκετή δόση χιούμορ.

    Η Άννα Κουρή ξανά σε σίριαλ μετά από καιρό

    Ειδικότερα η Αννα Κουρή υποδύεται τη μητέρα της Ελβίρας και Γιάννη. Χαρακτηριστικά λέει για τον ρόλο της «Έχει μια τρέλα, θέλει να ζήσει νέες εμπειρίες.  Αλλά η κόρη μου δεν συμφωνεί πάντα με αυτό. Πρόκειται για πολύ θετικό χαρακτήρα, όλα τα βλέπει από την καλή τους πλευρά και μου αρέσει πολύ».

    Επίσης τον ρόλο του  Γιάννη έχει ο Γκαλ Ρομπίσα. «Η αδυναμία της μαμάς μου. Έχω βρει τα κουμπιά της και παίρνω πάντα αυτό που θέλω. Δεν έω ποτέ κακή προθεση. Μαλώνω με την αδελφή μου, είμαστε σε κόντρα. Αλλά πολλές φορές θέλω την αγάπη της»

    Η Ελπίδα Νικολάου κάνει «την Ντίνα, την κολλητή της Ελβίρας και του Φίλιππου.  Αφού κάνουν παρέα από μικρά παιδιά. Είναι αυθόρμητη αλλά και πολύ καυστική», είπε στην κάμερα του Buongiorno.

    Όσα είπαν οι πρωταγωνιστές του Hotελ Ελvira

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ