Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Oscars 2023: Σπάει η παράδοση των κόκκινων χαλιών για πρώτη φορά έπειτα από 62 χρόνια

    Σε ρυθμό Oscars βρίσκεται το Χόλιγουντ όπου την Κυριακή το βράδυ διοργανώνεται η 95η τελετή απονομής των χρυσών αγαλματιδίων.

    Κι ενώ το κόκκινο χαλί είναι ταυτόσημο με τα λαμπερά πάρτι της βιομηχανίας του θεάματος, τα βραβεία και τις πρεμιέρες, η Ακαδημία δοκιμάζει κάτι διαφορετικό για την σημερινή τελετή.

    Tην Τετάρτη, ο Jimmy Kimmel, που επιστρέφει για τρίτη φορά στην παρουσίαση της λαμπερής τελετής, στάθηκε έξω από το Dolby Theater καθώς η Ακαδημία άνοιξε το ολοκαίνουργιο χαλί της στο χρώμα της σαμπάνιας, σπάζοντας την παράδοση των κόκκινων χαλιών, που χρονολογείται από την 33η ετήσια τελετή το 1961, σύμφωνα με το Associated Press.

    «Oι άνθρωποι αναρωτιούνται: Θα υπάρξει πρόβλημα φέτος; Θα υπάρχει βία φέτος; Και σίγουρα ελπίζουμε όχι», είπε ο Kimmel σε ένα βίντεο στα αποκαλυπτήρια του χαλιού που κοινοποιήθηκε στα social media από το AP.

    «Αλλά αν υπάρχει, νομίζω ότι η απόφαση να πάμε με ένα χαλί σαμπάνιας αντί για ένα κόκκινο χαλί δείχνει πόσο σίγουροι είμαστε ότι δεν θα χυθεί αίμα. Τέτοια πράγματα βλέπεις μόνο στο Χόλιγουντ και σε κάθε σπίτι-μοντέλο στην Αμερική», αστειεύτηκε ο παρουσιαστής.

    Η συνεργάτιδα της Vogue Lisa Love και ο δημιουργικός διευθυντής του Met Gala, Raúl Àvila, συνεισέφεραν ως δημιουργικοί σύμβουλοι στην απόφαση να αλλάξει το χρώμα του χαλιού για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες, σύμφωνα με το AP. Η Ακαδημία αποφάσισε, επίσης, να καλύψει εξ ολοκλήρου το χαλί για να προστατεύσει τους παρευρισκομένους από δυνητικά κακές καιρικές συνθήκες και να δώσει μια βραδινή αίσθηση στις αφίξεις, οι οποίες ξεκινούν το απόγευμα στο Λος Άντζελες.

    «Ο CEO της Ακαδημίας, Bill Kramer βασικά είπε ότι πρέπει να μετατρέψουμε αυτό το γεγονός από ημερήσια εκδήλωση σε βραδινή» είπε η Love στο Hollywood Reporter.

    «Αυτό ήταν πάντα κάτι με το οποίο τα Όσκαρ είχαν πρόβλημα από τότε που ξεκίνησαν, επειδή ξεκινούν τόσο νωρίς την ημέρα με τον ήλιο και τη ζέστη. Όμως όλοι είναι ντυμένοι για μια βραδινή εκδήλωση και είναι εκεί στις 4 η ώρα».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ