Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    ΟΣΕ: Απόφαση για πρόσληψη 73 σταθμαρχών λίγο μετά την τραγωδία στα Τέμπη

    Εντύπωση προκαλεί η αποκάλυψη ότι, την ημέρα της σιδηροδρομικής τραγωδίας με δεκάδες νεκρούς στα Τέμπη, αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» απόφαση για πρόσληψη 73 σταθμαρχών.

    Όπως μετέδωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρόσωπο με Πρόσωπο», ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση έρευνας και απεγκλωβισμού στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, ο ΟΣΕ γνωστοποιεί την πρόσληψη 73 νέων σταθμαρχών για 6 μήνες, που θα αμείβονται με «μπλοκάκι», καθώς πρόκειται για εξωτερικούς συνεργάτες.

    Δείτε εδώ ολόκληρη την απόφαση

    Συγκεκριμένα, αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΕ, με ημερομηνία 16 Φεβρουαρίου 2023. Η απόφαση του ΔΣ του ΟΣΕ προβλέπει: 1) «την ανάθεση παροχής Υπηρεσιών της ειδικότητας του Σταθμάρχη, σε εξωτερικούς συνεργάτες (73) άτομα, για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών (ήτοι από 01.04.2023 μέχρι και 30.09.2023), οι οποίοι θα απασχοληθούν σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο, σύμφωνα με τις ανάγκες του Οργανισμού», 2) «το κόστος απασχόλησής τους εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο ποσό των επτακοσίων ογδόντα τριών χιλιάδων (783.000,00) ευρώ πλέον ΦΠΑ, ήτοι 970.920,00 ευρώ».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ