Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ούτε ο Δημοσθένης Βεργής δεν ψήφισε τον εαυτό του – Αναζητά τον μοναδικό του ψηφοφόρο για… να τον κεράσει

    Ένας μικρός… χαμός επικράτησε στο Twitter μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, καθώς εκτός των άλλων απρόοπτων αίσθηση προκάλεσε η μία ψήφος που έλαβε η παράταξη «ΕΛΛΗΝΕΣ Οικολόγοι» του Δημοσθένη Βεργή.

    Με ενσωματωμένα τα αποτελέσματα από το 99,62% των εκλογικών τμημάτων ο Δημοσθένης Βεργής βρέθηκε να παίρνει μόλις μια ψήφο.

    Ούτε ο Δημοσθένης Βεργής δεν ψήφισε τον εαυτό του - Αναζητά τον μοναδικό του ψηφοφόρο για... να τον κεράσει

    Δεν πήρε… ούτε την ψήφο του

    Πολλοί θα έλεγαν ότι ο Δημοσθένης Βέργης πήρε… μόνο την ψήφο του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια, αφού όπως αποκαλύπτει ο ίδιος τόσο εκείνος όσο και η σύζυγος του, Σβετλάνα, δεν συμμετείχαν χθες στην εκλογική διαδικασία, καθώς βρίσκονταν στην Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές.

    Μάλιστα έχει ξεκινήσει έναν αγώνα (όχι προεκλογικό) προκειμένου να βρεθεί ο μοναδικός άνθρωπος που τον ψήφισε στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

    «Έχει τύχει να συμμετέχω σε εθνικές εκλογές και να μην έχω πάρει ψήφο, τώρα τουλάχιστον πήρα μία. Μάλιστα ψάχνω να βρω τον άνθρωπο αυτό που με επέλεξε για να τον ευχαριστήσω και να του κάνω και το τραπέζι. Ήταν μεγάλη έκπληξη αυτή για μένα. Θα ζητήσω και θα ψάξω να βρω αυτόν που με ψήφισε. Πρέπει να βρω αυτό το ψηφοδέλτιο, το θέλω ενθύμιο» αναφέρει ο Δημοσθένης Βεργής μιλώντας στην ιστοσελίδα «Πρώτο Θέμα».

    Βρισκόταν στη Μύκονο και δεν πήγε να ψηφίσει

    «Ήμασταν στην Μύκονο κι εγώ και η σύζυγος μου η Σβετλάνα χθες για διακοπές. Δεν ψηφίσαμε γιατί δεν γινόταν. Άλλωστε δεν είχα κατεβάσει ψηφοδέλτιο στο νησί γιατί η συμμετοχή μου ήταν μόνο για την Αθήνα» προσθέτει.

    Ο λόγος που δεν συμμετείχε στις εκλογές με ψηφοδέλτιο για όλη την επικράτεια ήταν καθαρά οικονομικός. «Για να κατεβάσεις ψηφοδέλτιο για όλη την επικράτεια ήθελες 150χιλ ευρώ, λεφτά που δεν είχα την όρεξη πλέον να δώσω. Έτσι πληρώσαμε εγώ και η γυναίκα μου παράβολα της τάξεως των 300 ευρώ για την συμμετοχή μας, αλλά μόνο για την Αθήνα» σημειώνει.

    Ως οικολόγος ο πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων εύχεται κάποια στιγμή οι ψηφοφορία να γίνει με ηλεκτρονικό τρόπο.

    «Eδώ και χρόνια κάνω μια μεγάλη διαμαρτυρία, για την καταστροφή του περιβάλλοντος που σημειώνεται με τα χιλιάδες δέντρα που κόβονται, προκειμένου να γίνουν χαρτί για ψηφοδέλτια αφίσες. Οι εκλογές πρέπει να γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο κάτι που μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να το καταφέρει αυτό, διότι προωθεί και πιστεύει στην πράσινη ανάπτυξη. Έτσι εύχομαι κάποια στιγμή να ψηφίζουμε όλοι ηλεκτρονικά. Όσο για τις επόμενες εκλογές πιστεύω στην αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ» υποστηρίζει ο κ. Βεργής.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ