Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Παίζουμε με το ροζ χρώμα στο σπίτι μας

    Παίζουμε με το ροζ χρώμα στο σπίτι μας


    Το ροζ σε όλες του τις αποχρώσεις είναι ένα χρώμα αγαπημένο που μας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα και ρομαντική διάθεση. Μάλιστα, όταν το επιλέγουμε για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας είναι ιδανικό, αφού εύκολα μπορούμε να το συνδυάσουμε με πολλά άλλα χρώματα και μάλιστα ταιριάζει με όλα τα υλικά που θέλουμε να επιλέξουμε για τα έπιπλά μας.

    Σίγουρα, βέβαια, όσο κι αν μας αρέσει το ροζ χρώμα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα δημιουργήσουμε μια διακόσμηση που θα αποτελείται μόνο από το συγκεκριμένο χρώμα. Θα προτιμήσουμε, όμως, κάποιες πινελιές που θα απογειώσουν το στυλ της διακόσμησης του σπιτιού μας.

    Ας πάρουμε μερικές κομψές ιδέες για το πού μπορούμε να εντάξουμε το ροζ χρώμα στη διακόσμηση του σπιτιού μας…

    • Βάζουμε ροζ στην κρεβατοκάμαρά μας:

    Η κρεβατοκάμαρα είναι ο πλέον κατάλληλος χώρος στον οποίο μπορούμε να εφαρμόσουμε ροζ αποχρώσεις. Μπορούμε να επιλέξουμε να βάψουμε τον μεγαλύτερο τοίχο του δωματίου μας σε μια παστέλ ροζ απόχρωση και να ολοκληρώσουμε τις υπόλοιπες διαφάνειες καλύπτοντάς τες με λευκό χρώμα.

    Σε μια τέτοια διακόσμηση εύκολα μπορείτε να εντάξετε και το φλοράλ στοιχείο, το οποίο ολοκληρώνει μια ρομαντική και boho διακόσμηση. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε φλοράλ κουρτίνες με μεγαλύτερα ή μικρότερα λουλούδια και σε διάφορα χρώματα, όχι απαραιτήτως σε αποχρώσεις του ροζ. Εδώ, ιδανική επιλογή αποτελεί το κίτρινο χρώμα.

    Τέλος, τα κρεβάτια σε ένα τέτοιο στυλ διακόσμησης μπορούν να είναι είτε ξύλινα είτε μεταλλικά. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να τα ενισχύσετε με πολλά μαξιλάρια και χνουδωτές κουβέρτες, δημιουργώντας έτσι τον απόλυτο cozy χώρο για εσάς.

    Για όλα τα υπόλοιπα έπιπλα, μπορείτε να επιλέξετε κλασικές ξύλινες κατασκευές, στο χρώμα του ξύλου ή ακόμη και σε λευκό χρώμα. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

    • Βάζουμε ροζ στο σαλόνι μας:

    Άλλος ένας χώρος που μπορούμε να επιλέξουμε το ροζ χρώμα είναι και το σαλόνι μας. Εδώ ίσως χρειαστεί περισσότερη προσοχή, αφού ο χώρος αυτός δεν είναι αποκλειστικά προσωπικός, αλλά εκεί φιλοξενούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και περνάμε χρόνο μαζί τους, επομένως θέλουμε μια περισσότερο ουδέτερη διάθεση.

    Έτσι λοιπόν το ροζ στο σαλόνι μας έρχεται με μικρές πινελιές για να κλέψει όλες τις εντυπώσεις. Ξεκινάμε εντάσσοντας δυο όμορφες και κλασικές πολυθρόνες μπροστά από το ξύλινο ή και μεταλλικό τραπεζάκι του καφέ.

    Αν ακόμα και αυτό σας φαίνεται τολμηρό, μπορείτε να περιοριστείτε σε μερικά μαξιλάρια και μαξιλάρες σε διάφορες αποχρώσεις του ροζ, ώστε να γλυκάνετε την υπόλοιπη διακόσμηση.

    Από την άλλη, μια ιδιαίτερα πρωτότυπη και δυναμική ιδέα είναι να συνδυάσετε το ροζ χρώμα με μαύρα στοιχεία, όπως μια μαύρη μεταλλική βιβλιοθήκη. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεφύγετε από την ρομαντική διάθεση και θα πετύχετε να δημιουργήσετε έναν δυναμικό και ψαγμένο χώρο.

    Αυτές είναι μόνο μερικές συμβουλές που μπορούν να σας εμπνεύσουν για να εντάξετε το ροζ στη ζωή σας.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ