Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
More

    Παλαιοχριστιανοί: «Ο 15χρονος τράπηκε σε φυγή παρουσία του πατέρα του» αναφέρει η δομή που φιλοξενούσε τον γιο του Μανώλη

    Ανακοίνωση κατά την οποία παρουσιάζει τη δικιά του εκδοχή σχετικά με το τι έχει συμβεί με τον γιο του παλαιοχριστιανού Μανώλη -τον οποίο ψάχνει η Αστυνομία αφότου το έσκασε-, έβγαλε ο ξενώνας Εφήβων Πειραιά της «ΜΙΤΟΣ ΑΜΚΕ», η δομή στην οποία φιλοξενούνταν ο 15χρονος, μετά τη μεταφορά του εκεί από το νοσοκομείο Παίδων.

    Μάλιστα, εντός της ανακοινώσεως αναφέρεται πως την Κυριακή 10 Μαρτίου το παιδί συναντήθηκε με τον πατέρα του, εκτός των εγκαταστάσεων του ξενώνα. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και
    κοινωνική λειτουργός, υπάλληλος της δομής, «κάτι το οποίο δεν προβλέπεται ως υποχρεωτικό, ούτε μας είχε ορισθεί ως προαπαιτούμενο ή επιβεβλημένο από τις Αρχές» σύμφωνα με τη δομή.

    Στο τέλος της συνάντησης αυτής, παρόντος του πατέρα του, ο έφηβος το έβαλε στα πόδια, προς άγνωστη κατεύθυνση. «Η κοινωνική λειτουργός προσπάθησε, μάταια, να τον σταματήσει. Αμέσως ενημερώσαμε την Εισαγγελία και την Αστυνομία και καλέσαμε και τον πατέρα του σε ουσιαστική συνδρομή. Η συνεργάτις μας κλήθηκε από τις οικείες προανακριτικές Αρχές, στο Α.Τ. Καμινίων, σε κατάθεση, η οποία τράπηκε σε σύλληψη, ελεγχόμενη για διάπραξη του αδικήματος της έκθεσης, ως μας ανακοινώθηκε. Ποτέ στο παρελθόν δεν αντιμετωπίσθηκαν αντίστοιχα περιστατικά φυγής ανηλίκων, από ξενώνες, τόσο στην Αθήνα όσο και στον Πειραιά, με αυτόν τον τρόπο [κράτηση προσωπικού ξενώνα/δομής, εκ της φερομένης αξιόποινης συμπεριφοράς τους]» εξηγεί ο ξενώνας.

    Η ανακοίνωση της δομής:

    Η ανακοίνωση της δομής:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ