Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    ‘Παλιός’ υπερήρωας του “The Boys” κάνει cameo στο νέο επεισόδιο του “Gen V”

    'Παλιός' υπερήρωας του "The Boys" κάνει cameo στο νέο επεισόδιο του "Gen V"

    Ένα νέο promo για το έκτο επεισόδιο του “Gen V”, που θα φέρει τον τίτλο “Jumanji”, αποκάλυψε την εισαγωγή του Soldier Boy του Jensen Ackles.

    Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Χ βλέπουμε τον ηθοποιό με την στολή του χαρακτήρα του να χαμογελά στην κάμερα και να λέει “Surprise, mother**kers”, ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο το cameo του.

    Δείτε τον παρακάτω:

    Όπως είναι φυσικό, οι fans ξεκίνησαν να μοιράζονται τις αντιδράσεις τους στο μέσο, με τους περισσότερους να είναι ενθουσιασμένοι, και άλλους να εκφράζουν τις θεωρίες τους περί της επιστροφής του.

    Κατά την τρίτη σεζόν του “The Boys” είδαμε την μεγάλη μάχη που είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξει ο Soldier Boy στα χέρια της Κυβέρνησης των ΗΠΑ σε κρυογονική αδράνεια. Πλέον ο κόσμος αρχίζει να υποθέτει ότι ο υπερήρωας είτε κατάφερε να ξεφύγει από την φυλακή του, είτε πρόκειται να τον δούμε σε flashback, είτε ότι είναι κάποιος shapeshifter ή παραίσθηση. Δείτε μερικές δημοσιεύσεις παρακάτω:

    Το έκτο επεισόδιο του “Gen V” θα κάνει την εμφάνισή του στην συνδρομητική, αυτήν την Παρασκευή στις 20 Οκτωβρίου. Βλέπετε την σειρά; Πως σας φαίνεται μέχρι στιγμής; Πείτε μας στα σχόλια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ