Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Παναγιώτα Βλαντή και Βασιλική Ανδρίτσου για την επιστροφή του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

    Για την μεγάλη επιστροφή του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», μίλησαν η Παναγιώτα Βλαντή και η Βασιλική Ανδρίτσου.

    Η σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» επιστρέφει ξανά, 24 χρόνια μετά το πρόωρο και άδικο τέλος της, αλλά αυτή τη φορά ως ταινία. Ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκε στα γυρίσματα για χάρη της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και μίλησε τόσο με την Παναγιώτα Βλαντή και τη Βασιλική Ανδρίτσου, όσο και με τον Τάσο Ιορδανίδη.

    Η Παναγιώτα Βλαντή, που υποδύεται την Ντομινίκ Σεζάρ, είπε:

    «Έχω ένα σκυλάκι την JLo που η Μαρία Λεκάκη την μπερδεύει και την φωνάζει Jude Law. Ως ρόλοι κουβαλάμε τα τραύματα του παρελθόντος. Η Ντοντό έχει κάνει λάθος επιλογή συντρόφου και ενώ το γνωρίζει το δέχεται», είπε αρχικά η ηθοποιός.

    «Είναι μεγάλο βάρος να ξέρω ότι η σειρά είχε κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία. Τον ρόλο μου τον υποδυόταν η σπουδαία ηθοποιός Ελένη Ράντου και είναι βάρος η σύγκριση. Δουλεύουμε αρκετές ώρες και πολλά κάνουμε νυχτερινά γυρίσματα», συνέχισε.

    «Δεν μπορώ να κοιμηθώ κατευθείαν όταν γυρίζω από τα γυρίσματα στις 7 τα ξημερώματα. Στη συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ρήγα τα πράγματα κυλάνε ωραία αλλά υπάρχουν και δυσκολίες, υπάρχει εκτίμηση μεταξύ μας. Αγαπάω τα πάντα στον ρόλο μου», πρόσθεσε η Παναγιώτα Βλαντή.

    Η Βασιλική Ανδρίτσου που υποδύεται την Αλέκα Καλουδάκη και είναι αρχισυντάκτρια σε μια τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε:

    «Έχω ένα παιδί από έναν διαλυμένο γάμο. Ως ρόλοι είμαστε τέσσερα κορίτσια που έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά στο ορφανοτροφείο που μεγαλώσαμε. Στο “σήμερα” αναλαμβάνουμε δράση να δολοφονήσουμε τον κακοποιητή μας. Σίγουρα θα γίνει κάποια σύγκριση από τους φανατικούς τηλεθεατές», ανέλυσε η ηθοποιός.

    Η Χρύσα Ρώπα είναι σπουδαία ηθοποιός και δεν ξέρω αν θα ταυτιστούν μαζί μου. Τώρα κάνουμε κάτι εντελώς καινούργιο. Δεν παίζουμε όπως εκείνες. Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι δίπλα στον Αλέξανδρο Ρήγα σε αυτό το κινηματογραφικό του βήμα.

    Είναι ένα πολύ ωραίο έργο με πολλά μηνύματα. Η Αλέκα είναι πιο ενεργητική και αποφασισμένη από ότι οι άλλες τρεις», συμπλήρωσε.

    Ο Τάσος Ιορδανίδης που υποδύεται τον «Μάρκο» είπε πως ταλαιπωρεί πολύ την Παναγιώτα Βλαντή.

    «Είμαι γυναίκας, παντρεμένος και κάνω παράλληλη ζωή. Διατροφικά έξυπνο το σενάριο. Χαίρομαι πολύ που δουλεύω ξανά με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Αντικειμενικά στον ρόλο μου δεν είμαι κάλος χαρακτήρας, οι ρόλοι υπάρχουν για να συναντάμε και άλλες πλευρές του εαυτού μας», είπε.

    Παναγιώτα Βλαντή και Βασιλική Ανδρίτσου για την επιστροφή του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ