Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Συμπλοκή μεταξύ φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες

    Ένταση επικράτησε ανάμεσα σε συγκεντρωμένους φοιτητές στο κέντρο της Αθήνας για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στην ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, φοιτητές από διάφορες φοιτητικές παρατάξεις πιάστηκαν στα χέρια στην οδό Πανεπιστημίου, πριν παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να πέσουν οι τόνοι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή για την ένταση ήταν το ποιος θα βρεθεί στην κεφαλή της πορείας.

    Φωτογραφίες του πρακτορείου INTIMENEWS δείχνουν φοιτητές να έχουν τραυματιστεί και να δέχονται τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, υπάρχουν πληροφορίες για 5 τραυματίες.

    Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Συμπλοκή μεταξύ φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Συμπλοκή μεταξύ φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Συμπλοκή μεταξύ φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Συμπλοκή μεταξύ φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Συμπλοκή μεταξύ φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Συμπλοκή μεταξύ φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ