Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
More

    Πανελλαδικές 2024: Ο πρώτος viral μαθητής – Πήγε να δώσει εξετάσεις με έναν τεράστιο σταυρό στον λαιμό

    Οι  Πανελλαδικές εξετάσεις κάνουν πρεμιέρα σήμερα, Παρασκευή  (31/5) με τους μαθητές να εξετάζονται στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία, ωστόσο όπως κάθε χρόνο δεν λείπουν και οι μαθητές που έγιναν viral με τις αντιδράσεις τους.

    «Ένας μεγάλος σταυρός δείχνει την πίστη μεγάλη ετοιμότητα για τις Πανελλαδικές»

    Το MEGA εντόπισε έναν μαθητή ο οποίος λίγο πριν ριχτεί στη «μάχη» των εξετάσεων, εκτός από το διάβασμα που έριξε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θέλησε να κάνει και μία επίκληση στον Θεό με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

    Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης, μαθητής του 1ου Λυκείου Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκε με έναν τεράστιο σταυρό κρεμασμένο στον λαιμό του.

    «Χρειάζεται και η βοήθεια του Θεού»

    Μάλιστα εξήγησε ότι επέλεξε να φορέσει αυτόν τον σταυρό καθώς παρόλο που διάβαζε όλη τη χρονιά, όπως είπε, «δεν μπορείς να βασιστείς ούτε στο ένα ούτε στο άλλο, χρειάζεται και η βοήθεια του Θεού».

    Όταν, δε, ο δημοσιογράφος του MEGA τον ρώτησε γιατί επέλεξε να βάλει έναν τόσο μεγάλο σταυρό που πιθανότατα αφαίρεσε από τον τοίχο του σπιτιού του, ο νεαρός μαθητής απάντησε πως: «το μέγεθος μετράει προφανώς. Ένας μεγάλος σταυρός δείχνει την πίστη, μεγάλη ετοιμότητα για τις Πανελλαδικές και γενικά πιστεύω βοηθάει περισσότερο».

    Όσο για τον έχει άγχος ο Παναγιώτης ξεκαθάρισε πως «αν είσαι καλά προετοιμασμένος δεν έχεις άγχος», ενώ για το θέμα της έκθεσης είπε πως «αν έχεις συνείδηση με κάποιες μπορείς να απαντήσεις σε ό,τι και αν πέσει».

    Τέλος, ο Παναγιώτης είπε ότι θέλει να περάσει στο Πολυτεχνείο, καθώς θέλει να πάει σε μία σχολή που να του αρέσει και να του προσφέρει και μία επαγγελματική αποκατάσταση για το μέλλον.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ