Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

    Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας – Δικαίωμα ένταξης των αποφοίτων στο Οικονομικό Επιμελητήριο.


    Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας είναι ένα νέο αυτοδύναμο Tμήμα, με έδρα την Κοζάνη, το οποίο εντάσσεται στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τον Νόμο 4610/08-05-2019.

    Το νέο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας με το Πρόγραμμα Σπουδών του αποβλέπει στην προετοιμασία των αυριανών στελεχών μέσω μίας διεπιστημονικής ολοκλήρωσης των Διοικητικών, Οικονομικών και Τεχνολογικών επιστημονικών πεδίων. Οι απόφοιτοι του Τμήματος θα μπορούν να διαχειριστούν ζητήματα που αφορούν στη Διοίκηση, στην Οικονομία σε σχέση με το σύγχρονο Επιχειρείν και στις Νέες Τεχνολογίες. Στο πλαίσιο αυτό, το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας προσφέρει στους αποφοίτους του υποχρεωτική Παιδαγωγική Επάρκεια.

    Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Τμήματος είναι το νεοαποκτηθέν δικαίωμα εγγραφής των πτυχιούχων του στο Οικονομικό Επιμελητήριο, ώστε αφενός να είναι ευδιάκριτη η ταυτότητα του Τμήματος, όπως αυτή επικυρώνεται από το Πρόγραμμα Σπουδών και αφετέρου οι φοιτητές να λάβουν εκείνα τα εφόδια που θα τους καταστήσουν ισχυρούς και ανταγωνιστικούς ως στελέχη και σύμβουλοι στο νέο περιβάλλον της Διοίκησης, της Οικονομίας, της Επικοινωνίας, του Επιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας, καθώς και των ραγδαίων και ευμετάβολων οργανωσιακών εξελίξεων.

    Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το Tμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου σε τοπικό και εθνικό επίπεδο για την άψογη συνεργασία και την κατοχύρωση του δικαιώματος εγγραφής των πτυχιούχων μας στο Οικονομικό Επιμελητήριο, έπειτα από την αποδοχή του Προγράμματος Σπουδών και τη δήλωση συγκεκριμένων μαθημάτων επιλογής.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ