Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Πάνω από μια σεζόν μπορεί να έχει το “The Walking Dead: Dead City”

    Πάνω από μια σεζόν μπορεί να έχει το "The Walking Dead: Dead City"

    Περισσότερες σεζόν φαίνεται πως θα φέρει το “The Walking Dead: Dead City”, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Lauren Cohan, που επιστρέφει στο σύμπαν ως Maggie, πλάι στον Negan του Jeffrey Dean Morgan, προϊδέασε την πιθανότητα της συνέχειας.

    “Σίγουρα έχουμε στήσει για να πάμε πέρα από την πρώτη σεζόν”, είπε η Cohan στο New York Post. “Το τηλεοπτικό τοπίο είναι λίγο διαφορετικό και λίγο πιο νευρικό από πριν. Αλλά ελπίζουμε η σειρά να τα πάει αρκετά καλά και να οδηγήσει σε μια δεύτερη και μια τρίτη και μια τέταρτη ή πέμπτη σεζόν. Είναι σαν να σπάσαμε ένα αβγό – τώρα πρέπει να κάνουμε μια ομελέτα”.

    Στη νέα σειρά θα δούμε τους δύο χαρακτήρες να πηγαίνουν στην Νέα Υόρκη για να βρουν τον γιο της Maggie, Hershel Rhee (Logan Kim), που έχει πέσει θύμα απαγωγής από μια αινιγματική φιγούρα από το παρελθόν του Negan. Η επίσημη σύνοψη του AMC, λέει τα εξής: “Το ‘Dead City’ ακολουθεί τους Maggie και Negan που ταξιδεύουν στο μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν που έχει κοπεί εδώ και καιρό από την ηπειρωτική χώρα. Η ετοιμόρροπη πόλη είναι γεμάτη νεκρούς και κατοίκους που έχουν κάνει τη Νέα Υόρκη τον δικό τους κόσμο γεμάτο αναρχία, κίνδυνο, ομορφιά και τρόμο”.

    Εκτός των προαναφερόμενων, θα δούμε και τους Gaius Charles ως New Babylon lawman Perlie Armstrong, Mahina Napoleon ως Ginny, Jonathan Higginbotham ως Tommaso, Trey Santiago-Hudson ως Jano, Michael Anthony ως Luther, Željko Ivanek ως “The Croat” και Charlie Solis ως “The Bartender”. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Morgan, Cohan, Scott M. Gimple, Brian Bockrath και Eli Jorné, που είναι και showrunner.

    Το “The Walking Dead: Dead City” θα αποτελείται από έξι επεισόδια, που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τις 18 Ιουνίου. Ακόμα δεν έχει δοθεί το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν. Ανυπομονείτε για τη νέα σειρά; Πείτε μας στα σχόλια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ