Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Παντελής Παντελίδης: Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του για τα 8 χρόνια από τον θάνατό του

    Σαν σήμερα (18/2) πριν από 8 χρόνια ο Παντελής Παντελίδης έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Η μητέρα του τραγουδιστή έκανε ένα συγκινητικό post στο Instagram προφίλ της με αφορμή τη σημερινή μέρα.

    Συγκεκριμένα, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά Παντελίδου, κοινοποίησε μια φωτογραφία του αδικοχαμένου παιδιού της, στην οποία είναι γραμμένα και τα προτερήματά του.

    Στη λεζάντα του post η Αθηνά Παντελίδου έγραψε: «Φωτεινό μου πλάσμα».

    Ο Παντελής Παντελίδης είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του Αθηνά, για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της.

    Σήμερα και τα δύο αδέλφια του τραγουδιστή έκαναν αναρτήσεις στα προφίλ που διατηρούν στο Instagram.

    Αναρτώντας μία φωτογραφία του τραγουδιστή, ο Φίλιος Παντελίδης έγραψε: «Το καλύτερο παιδί με την καθαρότερη ψυχή που πάτησε το πόδι του πάνω σε αυτή την γη! Τραγούδησες με την ψυχούλα σου για την καψούρα σου και κατάφερες μετά από 8 χρόνια να σε κρατάει όλος ο κόσμος σαν να είσαι ακόμα εδώ! Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα. Ο αδερφός σου».

    Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αναφέρει στη λεζάντα του post που έκανε για τον μεγάλο του αδελφό: «Το πιο ταλαντούχο πλάσμα που πάτησε το πόδι του σε αυτή τη χώρα και παράλληλα η μεγαλύτερη ψυχή, το φως μεταμορφωμένο σε άνθρωπο! Γίνεται; Κι όμως ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ