Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
More

    Παντελής Τουτουντζής: Το βίντεο από τον γάμο του και τα λόγια της Ελένης Φουρέιρα – «Η αγάπη τα νικάει όλα τελικά»

    Ο Παντελής Τουτουντζής και ο επί 18 χρόνια σύντροφός του, Νάσος παντρεύτηκαν το Σάββατο (24/08) με πολιτικό γάμο στην Κρήτη.

    Το ζευγάρι ενώθηκε με όρκους αγάπης υπό το βλέμμα των δύο παιδιών του, της οικογένειας και των φίλων του. Ανάμεσα στους καλεσμένους εθεάθη και η καλή φίλη του ζευγαριού και κουμπάρα, Ελένη Φουρέιρα. Σημειώνεται εδώ, πως η τραγουδίστρια έχει βαφτίσει τα παιδιά του make up artist και του συζύγου και πλέον έγινε κουμπάρα και στον γάμο τους.

    Το βίντεο από τον γάμο του

    Την Κυριακή (25/08), ο Παντελής Τουτουντζής δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram το βίντεο από τον γάμο του. Στα πλάνα συμπεριλαμβάνονται στιγμές από την προετοιμασία του ζευγαριού, την ανταλλαγή όρκων και το τραπέζι που ακολούθησε.

    Πολλές είναι οι στιγμές συγκίνησης στο βίντεο του γάμου, όπως αυτή που η Ελένη Φουρέιρα αναφέρει για το ζευγάρι: «Η αγάπη τα νικάει όλα τελικά, η αγάπη δεν έχει όρια».

    «Μόλις παντρευτήκαμε. Την άνοιξη αν δεν τη βρεις την φτιάχνεις…Ελύτης», έγραψε ο Παντελής Τουτουντζής στη λεζάντα της ανάρτησής του.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ