Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Παντρεύεται ο Μιχάλης Ζαμπίδης – Η αναγγελία του γάμου του

    Ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του Μαρίας Καρολίνας Ντάσιου και το ανακοίνωσε επίσημα μέσω της γαμήλιας αναγγελίας που δημοσιεύεται σήμερα στην «Espresso».

    zampidis

    Ο «Iron Mike», όπως είναι γνωστός διεθνώς ο Έλληνας πρωταθλητής του kick boxing, πρόκειται μάλιστα την ίδια μέρα να βαφτίσει και τις δίδυμες κόρες του που ήρθαν στον κόσμο πριν από περίπου έναν χρόνο, κάνοντας τον ίδιο και τη σύντροφό του πιο ευτυχισμένους από ποτέ.

    Παντρεύεται ο Μιχάλης Ζαμπίδης – Η αναγγελία του γάμου του

    «Ο Ζαμπίδης Μιχαήλ του Παντελή και της Γεωργίας, το γένος Βλαντή, που γεννήθηκε στο Iλιον Αττικής και κατοικεί στη Βούλα Αττικής, και η Ντάσιου Μαρία Καρολίνα του Πέτρου και της Zofia Maria Oluszczak, που γεννήθηκε στην Αργυρούπολη Αττικής και κατοικεί στη Βούλα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Γλυφάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία γάμου του ζευγαριού, ο οποίος, όπως είχε ανακοινώσει πριν από λίγο καιρό ο ίδιος ο Μιχάλης, πρόκειται να τελεστεί στις 17 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο.

    zampidis 2

    «Παντρεύομαι με αυτό το υπέροχο πλάσμα, τη Μαρία. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Εχω ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και για τους καλεσμένους αλλά και για τη Μαρία. Θα είμαστε περίπου 150 άτομα, θα είμαστε κοντινοί φίλοι. Οποιος έρθει εκεί θα ήθελα να περάσει όμορφα και να είναι εκεί στην πιο κομβική στιγμή της ζωής μας» είχε πει ο «Iron Mike», αποκαλύπτοντας τότε πως το πάρτι που θα ακολουθήσει του διπλού μυστηρίου θα λάβει χώρα στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

    zampidis

    Το ζευγάρι προς το παρόν δεν έχει αποκαλύψει τα ονόματα που θα δώσει στις δίδυμες κόρες του, με τον «Iron Mike» να έχει δηλώσει σχετικά: «Σκεφτόμαστε διάφορα ονόματα κι έχουμε αφήσει λίγο τον χρόνο να περάσει για να το κερδίσουν. Θα το διαλέξουν μόνα τους με βάση τη συμπεριφορά τους».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ