Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024
More

    Πάολα: Είχα κι εγώ εμμονικό θαυμαστή, έζησα τραβηγμένα πράγματα

    Συνέντευξη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού έδωσε η Πάολα. Η καλλιτέχνιδα μίλησε και για τον ανταγωνισμό στο χώρο του τραγουδιού, αλλά και για τον εμμονικό θαυμαστή που είχε στο παρελθόν.

    Μεταξύ άλλων, η Πάολα ανέφερε ότι: «Πριν βγω στη σκηνή, φιλάω τον Χριστό και την Παναγία. Ξέρω ότι υπάρχει ανταγωνισμός στον χώρο μας αλλά εγώ αλήθεια, δεν το έχω βιώσει αυτό το πράγμα. Κι αν κάποιος ζήλεψε κάτι από εμένα, δεν τόλμησε να μου το δείξει ποτέ!».

    Συνεχίζοντας, η τραγουδίστρια είπε: «Είχα κι εγώ εμμονικό θαυμαστή και είναι πολύ δύσκολο αυτό. Έζησα τραβηγμένα πράγματα, που δεν είναι ανάγκη καν να τα αναφέρω! Νόμιζε πως η Παολίνα μου ήταν το παιδί του. Είχαμε σοβαρό πρόβλημα».

    «Κινήθηκα κάπως διαφορετικά, όχι νομικά, και σταμάτησε ευτυχώς. Φοβόμουν, το παιδάκι μου ήταν μικρό τότε, ήταν στο Δημοτικό. Είμαι η καλύτερη μητέρα και δεν είμαι αυστηρή όπως λέει το παιδί μου. Το παιδί μου είναι όλη μου ζωή, αγχώνομαι για τα πάντα. Εμπιστεύομαι το παιδί μου, αλλά δεν εμπιστεύομαι τους ανθρώπους εκεί έξω!», πρόσθεσε.

    Ακόμα, η Πάολα εξήγησε: «Σαν πεθερά προσέχω περισσότερο το παλικάρι απ’ ότι το παιδί μου, γιατί οι γυναίκες είναι πάρα πολύ δυνατές και στεναχωριέμαι μερικές φορές για τα αγόρια! Είναι τσαούσες τα κορίτσια, τυραννούν τα αγόρια».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ