Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Παππούς κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια του στην Κρήτη: «Σκέφτηκα να τον σκοτώσω» λέει η κόρη του

    Παππούς κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια του στην Κρήτη: «Σκέφτηκα να τον σκοτώσω» λέει η κόρη του

    Συγκλονίζει η πολύτεκνη γυναίκα που εμπιστευόταν τα παιδιά της στον πατέρα της, όταν εκείνη δούλευε για να τα βγάλουν πέρα – Πώς έμαθε τον εφιάλτη που ζούσαν τα παιδιά της

    Ξέσπασε μία ημέρα μετά την καταδίκη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου σε 19 χρόνια κάθειρξη του 74χρονου στην Κρήτη για την σεξουαλική κακοποίηση των εγγονιών του, η κόρη του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών.

    Πρόκειται για μία φτωχή γυναίκα, που δούλευε σκληρά για να στηρίξει την οικογένεια της. Απουσίαζε ώρες από το σπίτι και ο πατέρας της ήταν ένα αποκούμπι, σε σχέση με τη βοήθεια που προσέφερε στα παιδιά και με τις εξωσχολικές δραστηριότητες τους. Μιλώντας στο cretalive.gr, η γυναίκα αυτή είπε: «Σε αυτόν τον άνθρωπο είχα τυφλή εμπιστοσύνη. Ήταν ο πατέρας μου… Ο πατέρας μου… Ποιος θα το περίμενε, πού να το φανταστώ, ότι θα έκανε τόσο κακό στο ίδιο του το αίμα, στα εγγόνια του. Τον έβλεπα στο δικαστήριο και ένιωθα μίσος. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν κρέμασμα. Είναι ένα κτήνος…».

    Ο γιος της ήταν εκείνος που εκμυστηρεύτηκε πρώτος, τι είχε συμβεί με τον παππού του. Έτσι «λύθηκαν» και τα άλλα παιδιά, πήραν θάρρος και άνοιξαν την ψυχή τους. Η γυναίκα έπαθε σοκ. «Σκέφτηκα να τον σκοτώσω. Με κράτησαν τα παιδιά μου. Έμεινα ξύπνια όλη τη νύχτα. Έπρεπε να σκεφτώ, να δω τι θα κάνω. Καμία στιγμή δεν σκέφτηκα, ότι τα παιδιά μου έλεγαν ψέματα. Έπρεπε να τα προστατεύσω πάση θυσία» λέει. Κάπως έτσι βρήκε το τηλέφωνο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου (Ξενώνας Κακοποιημένης Γυναίκας), που στηρίζει εκείνη και τα παιδιά σε όλα τα επίπεδα και έτσι η υπόθεση έφθασε μέχρι τις Αρχές και πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

    «Χωρίς την υποστήριξη του Συνδέσμου, δεν θα ήμουν σήμερα εδώ. Νιώθω απεριόριστη ευγνωμοσύνη. Να μιλάμε. Ποτέ δεν είναι αργά. Να μην κρατάμε το στόμα μας κλειστό. Όχι άλλη βία στα παιδιά του κόσμου. Ούτε στον εχθρό μου τέτοιο κακό. Καμιά φορά λέμε “τώρα είναι αργά”. Ποτέ δεν είναι αργά. Να το θυμάστε… Ποτέ δεν είναι αργά…» λέει. Τώρα πια εκείνη και τα παιδιά της παλεύουν να αφήσουν πίσω τον εφιάλτη που έζησαν και ελπίζουν σε μία καλύτερη ζωή.

    παππούς ασέλγεια Ηράκλειο



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ