Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Παρ’ ολίγον τραγωδία στη Λιβαδειά: Μητέρα τριών παιδιών παγιδεύτηκε στις πόρτες τρένου και σύρθηκε στο έδαφος

    Ένα σοβαρό περιστατικό εκτυλίχθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου όταν μια μητέρα τριών παιδιών εγκλωβίστηκε στην πόρτα του τρένου κατά τη διάρκεια της αποβίβασής της.

    Οι πόρτες της αμαξοστοιχίας έκλεισαν αιφνίδια, προτού η γυναίκα προλάβει να κατέβει, με αποτέλεσμα να παγιδευτεί και να συρθεί για αρκετά μέτρα πάνω στο τσιμεντένιο διάδρομο της αποβάθρας.

    Αυτόπτης μάρτυρας του σοκαριστικού συμβάντος ήταν ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κουτσούμπας, ο οποίος έσπευσε να επέμβει, καλώντας τον μηχανοδηγό να σταματήσει το τρένο. Οι προσπάθειές του είχαν σκοπό να αποτρέψουν μία πιθανή τραγωδία.

    Το τρένο τελικά ακινητοποιήθηκε, με τη γυναίκα να απεγκλωβίζεται και να φέρει ελαφρούς τραυματισμούς. Παρότι η κατάσταση δεν πήρε δραματική τροπή, η αμαξοστοιχία συνέχισε την πορεία της προς Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, με εντολή του Εισαγγελέα, το τρένο σταμάτησε στον επόμενο σταθμό, όπου ο μηχανοδηγός και ο προϊστάμενος της αμαξοστοιχίας συνελήφθησαν από τις αρχές.

    Η γυναίκα, αν και τραυματισμένη, είναι εκτός κινδύνου, όμως το γεγονός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους επιβάτες και στην τοπική κοινωνία. Ο Ανδρέας Κουτσούμπας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδας, περιέγραψε το περιστατικό, αναφέροντας ότι βρισκόταν στον σταθμό για να παραλάβει τον γιο του.

    Επιπλέον, αποκάλυψε πως δέχθηκε απειλές από τους υπεύθυνους της αμαξοστοιχίας, οι οποίοι τον κατηγόρησαν ότι καθυστερούσε την αναχώρηση του τρένου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ