Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Παραγωγός του “Loki” εξηγεί γιατί η Sylvie δουλεύει στα McDonald’s

    Παραγωγός του "Loki" εξηγεί γιατί η Sylvie δουλεύει στα McDonald's

    Το trailer για την δεύτερη σεζόν του “Loki” μάς προετοίμασε για τα νέα επεισόδια, αλλά ένα στοιχείο του ήταν αυτό που έμεινε στα μυαλά του κόσμου: Το γεγονός ότι η Sylvie της Sophia Di Martino καταλήγει να δουλεύει στα McDonald’s.

    Το πως και γιατί το βίντεο φυσικά και δεν το εξήγησε, αλλά ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, Kevin Wright, αποκάλυψε ότι υπάρχει ένα πολύ καλός λόγος για την εν λόγω απόφαση του χαρακτήρα.

    “O χαρακτήρας είναι σε μια αποστολή εκδίκησης δεκαετιών, ίσως αιώνων και το κλασικό με αυτές τις ιστορίες είναι ότι σε απορροφούν πλήρως και δεν σκέφτεσαι για το τι θα γίνει μετά”, είπε στο Fast Company. “Τώρα έχει αυτήν την ευκαιρία – που θα πάει;”

    “Όταν σκεφτόμασταν τον χαρακτήρα, αυτή την γυναίκα που έτρεχε από παιδί και συνεχίζει να τρέχει στον χρόνο, ένας φυγάς χρόνου, έζησε σε αποκαλύψεις, χωρίς να μπορεί να χαλαρώσει ή να επιβραδύνει, το να μπαίνει σε ένα McDonald’s του ’80 μοιάζει ελκυστικό”, συνέχισε. “Παίζεις έναν αγώνα στην Little League και πας στα McDonald’s. Πας σε ένα παιδικό πάρτι στα McDonald’s. Κάποιος σαν την Sylvie δεν θα το είχε ζήσει ποτέ του και κάτι τέτοιο θα τον κυρίευε”.

    Ο Wright τονίζει ότι η ένταξη των McDonald’s στην ιστορία γράφτηκε πρώτα στο σενάριο και μετά η Marvel επικοινώνησε για την συνεργασία, η οποία περιλαμβάνει και την κυκλοφορία μιας (νέας;) sweet and sour σάλτσας στα εστιατόρια.

    “Ανησυχούσα ότι τα McDonald’s θα νόμιζαν ότι θέλουμε να κάνουμε κάτι ειρωνικό ή να τους κοροϊδέψουμε”, αποκάλυψε. “Αλλά πουλούσαμε μια σοβαρή ιστορία, ένα γράμμα αγάπης στην νοσταλγία μέσα από τα μάτια του χαρακτήρα που θα δει όλη την καινοτομία και την χαρά”.

    “Η δεύτερη σεζόν του ‘Loki’ συνεχίζει με τα αποτελέσματα του σοκαριστικού φινάλε, με τον Loki να πολεμά για την ψυχή της Time Variance Authority. Μαζί με τον Mobius, την Hunter B-15, και μια ομάδα νέων και παλιών χαρακτήρων, ο Loki ταξιδεύει σε ένα αναπτυσσόμενο και απίστευτα επικίνδυνο Multiverse αναζητώντας την Sylvie, την Judge Renslayer, την Miss Minutes, και την αλήθεια του τι σημαίνει να κατέχεις ελεύθερη βούληση και ένδοξο σκοπό”, λέει η επίσημη σύνοψη.

    Ο νέος κύκλος επεισοδίων θα φέρει έξι επεισόδια και θα κάνει την πρεμιέρα του στις 6 Οκτωβρίου στο Disney+.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ