Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Παράσυρση οικογένειας στην Θεσσαλονίκη: «Πουλούσε τρέλα, έλεγε ότι έφταιγε η μητέρα μου» λέει ο γιος θύματος του 46χρονου οδηγού – ΒΙΝΤΕΟ

    Στην εντατική συνεχίζει να νοσηλεύεται το ζευγάρι που χτυπήθηκε από μεθυσμένο οδηγό πριν από επτά ημέρες στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάσταση τους «σταθερά κρίσιμη», ενώ η γυναίκα έχει χάσει το έμβρυο που κυοφορούσε.

    Ο 46χρονος που έχει προφυλακιστεί είχε εμπλακεί στο παρελθόν και σε άλλο τροχαίο ατύχημα, όταν είχε παρασύρει μια ηλικιωμένη γυναίκα. Ο γιος της μίλησε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 για τον εφιάλτη που έζησε.

    «Από εμάς δεν ζήτησε συγχώρεση»

    «Μακάρι να τον συγχωρέσει ο Θεός, γιατί συγχώρεση από εμάς δεν ζήτησε». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν Φεβρουάριος του 2020, όταν ο Λάζαρος Μιχαϊλίδης μάθαινε πως η μητέρα του χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους. Ο γιος της 77χρονης τότε γυναίκας περιγράφει πώς ο 46χρονος οδηγός που παρέσυρε την οικογένεια στη Θέρμη χτύπησε και τη μητέρα του 4 χρόνια πριν.

    Σύμφωνα με τις περιγραφές του, η ηλικιωμένη διέσχιζε τον δρόμο, από τη διάβαση και ήρθε – όπως λέει χαρακτηριστικά – ο τύπος από πάνω με το αυτοκίνητο, την χτύπησε και την πέταξε στο κενό. Και τότε, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οδηγούσε μεθυσμένος. «Πουλούσε τρέλα, ζητούσε και τα ρέστα. Ότι τάχα έφταιγε η μητέρα μου, γιατί περπατούσε στη διάβαση. Μετά μου είπαν οι αστυνομικοί ότι ήταν μάλλον υπό την επήρεια. Και λέω αυτός ο άνθρωπος συνεχίζει να κάνει το ίδιο, σκοτώνει κόσμο…».

    Πέντε φορές μεθυσμένος

    Οι Αρχές φέρεται πέντε φορές να έχουν εντοπίσει τον 46χρονο να οδηγεί μεθυσμένος. Μάλιστα, είχαν αφαιρέσει το δίπλωμά του δύο φορές. Την πρώτη, το 2007, για 90 ημέρες και το 2008 για 180 ημέρες. Και για την περίπτωση της 77χρονης, όμως, είχε δικαστεί και καταδικαστεί. Αυτή την φορά με την παράσυρση της οικογένειας στη Θέρμη κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μέχρι το δικαστήριο και μεταφέρθηκε στις φυλακές της Λάρισας. Το περιστατικό αυτό «ξύπνησε» άσχημες μνήμες στον γιο της 77χρονης: «Σκέφτηκα τη μητέρα μου, την οικογένεια αυτή που χάσανε το παιδάκι τους… Μακάρι να γίνουν καλά, τους εύχομαι γρήγορη ανάρρωση».

    Τέσσερα χρόνια μετά, η 81χρονη σήμερα γυναίκα συνεχίζει να ταλαιπωρείται σωματικά και ψυχολογικά από την παράσυρση που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή. «Της διέλυσε όλο τον ώμο και σπάσανε τα πλευρά της», λέει χαρακτηριστικά ο γιος της.

    Δείτε το σχετικό βίντεο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ