X
Δευτέρα, 31 Μαρτίου, 2025
More

    Παρέλαση στους Αρκιούς: Μαθητές από την Βούλα και την Λάρισα συνόδευσαν τον μοναδικό μαθητή του σχολείου

    Παρέλαση στους Αρκιούς: Μαθητές από την Βούλα και την Λάρισα συνόδευσαν τον μοναδικό μαθητή του σχολείου

    Μαθητές από το 1ο δημοτικό σχολείο Βούλας και από το 13ο δημοτικό σχολείο Λάρισας έκαναν παρέλαση με τον Άγγελο, τον μοναδικό μαθητή της Στ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου των Αρκιών.

    Οι μαθητές ταξίδεψαν στο μικρό ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου θέλοντας να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στον μοναδικό μαθητή του νησιού. «Θέλουμε να διδάξουμε την αλληλεγγύη στους μαθητές του σχολείου μας και διαλέξαμε αυτήν τη σημαντική ημέρα για τον Ελληνισμό να πραγματοποιήσουμε αυτήν την ενέργεια», δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Χρίστος Τσιάμαλος, διευθυντής του 13ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας. «Θέλουμε επίσης να τιμήσουμε και τη δασκάλα του νησιού που υπηρετεί κάτω από δυσχερείς συνθήκες στο νησί», πρόσθεσε.

    Η παρέλαση για τoν εορτασμό της 25ης Μαρτίου είναι η τελευταία που γίνεται στους Αρκιούς καθώς το σχολείο κλείνει με το τέλος της σχολικής χρονιάς.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ