Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
More

  Παρελήφθησαν 44 νέες μοτοσυκλέτες για την ενίσχυση της Άμεσης Δράσης σε Αττική και Θεσσαλονίκη

  Παρελήφθησαν 44 νέες μοτοσυκλέτες για την ενίσχυση της Άμεσης Δράσης σε Αττική και Θεσσαλονίκη

  «Eνισχύουν και αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο τον αγώνα μας ενάντια σε κάθε μορφή εγκληματικότητας», δήλωσε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας

  Παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου, παρελήφθησαν σήμερα 44 νέες δίκυκλες μοτοσικλέτες υπηρεσιακού χρωματισμού εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό την ενίσχυση της ‘Αμεσης Δράσης σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

  Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση οι μοτοσικλέτες, αποκτήθηκαν με σύμβαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μέσω συγχρηματοδότησης Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας 2014-2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από αυτές, 34 κατανέμονται στη Διεύθυνση ‘Αμεσης Δράσης Αττικής και 10 στη Διεύθυνση ‘Αμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

  Με αφορμή την παραλαβή των νέων μοτοσυκλετών, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας δήλωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ: «Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης του αξιόμαχου της Ελληνικής Αστυνομίας παραλαμβάνουμε σήμερα 44 μοτοσικλέτες, που ενισχύουν και αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο τον αγώνα μας ενάντια σε κάθε μορφή εγκληματικότητας. Συνεχίζουμε αποφασιστικά με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος όλων των πολιτών.»

  Αστυνομία Μοτοσυκλετιστές ΕΛ.ΑΣ.  Πηγή

  Newsroom
  Newsroomhttps://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  RefreshNews