Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
More

    Πάτρα: Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας – Γυναίκα κατήγγειλε σωματική κακοποίηση από τον σύζυγό της – Αναζητείται ο δράστης

    Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκε στην Πάτρα, με τον κατάλογο των θυμάτων να μεγαλώνει, όπως φαίνεται.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα gnomip.gr πρωταγωνιστής του επεισοδίου είναι ένας κάτοικος της αχαϊκής πρωτεύουσας, ο οποίος είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές για προηγούμενες εμπλοκές του σε διάφορες παραβατικές υποθέσεις. Το θύμα, η σύντροφός του, κατήγγειλε ότι υπέστη σωματική κακοποίηση, με εμφανή τα σημάδια βίας που υπέδειξε στους αστυνομικούς.

    Η γυναίκα μετέβη το πρωί της Παρασκευής στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Πατρών, όπου ανέφερε το περιστατικό και παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα όπλο, το οποίο, όπως ισχυρίζεται, είχε στην κατοχή του ο σύντροφός της και κρατούσε στο σπίτι τους.

    Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και αναζητείτο για να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ το όπλο θα εξεταστεί από τους ειδικούς.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ