Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Πάτρα: Πλήρωσε 45.000 ευρώ και πήρε… 100 κάλπικες λίρες

    Δεν ήταν λίρες. Ούτε φλουριά Κωνσταντινάτα. Ήταν απλώς φλουριά της βασιλόπιτας και κάποια κέρματα. Ένας εύπιστος, όμως, 50χρονος από την Πάτρα την «πάτησε» και κατέβαλε για 100 κάλπικες λίρες το ποσό των 45.000 ευρώ.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Πελοπόννησο», το σκηνικό της απίστευτης απάτης εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης (27/08), κοντά στα Δικαστήρια της Πάτρας.

    Ο πατρινός αγοραστής αναζητούσε πωλητή στη μαύρη αγορά κι ένας φίλος του συνέστησε έναν 40χρονο από τη Δυτική Αχαΐα, τον οποίο δεν γνώριζε.

    Το θύμα, όμως, εμπιστεύτηκε τον φίλο του και έκανε την αγοραπωλησία με κλειστά μάτια.

    Έδωσε στον απατεώνα μια σακούλα με 45.000 ευρώ και πήρε μια άλλη σακούλα με τις (υποτίθεται…) λίρες, την οποία δεν ήλεγξε επιτόπου. Όταν το έπραξε αργότερα, διαπίστωσε ότι η σακούλα περιείχε φλουριά βασιλόπιτας, κάποια κέρματα και στον πάτο της… τσιγκάκια.

    Όπως ήταν φυσικό, ο 50χρονος Πατρινός έπαθε σοκ και μόλις συνήλθε ειδοποίησε την Ασφάλεια, που έκανε τις ενδεδειγμένες ενέργειες και ταυτοποίησε τον δράστη. Ο 40χρονος από τη Δυτική Αχαΐα αναζητήθηκε στο σπίτι του και σε στέκια που συχνάζει, αλλά παραμένει ασύλληπτος. Προφανώς κρύφτηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο.

    Από ταυτοποίηση των στοιχείων του προέκυψε ότι και στο παρελθόν χρησιμοποιούσε παράνομους μεθόδους για να αποσπά χρήματα από αφελή άτομα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ