Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Παύει για λίγο η παραγωγή του “The Penguin”

    Παύει για λίγο η παραγωγή του "The Penguin"

    Η παραγωγή του “The Penguin” σταματά τα γυρίσματά της λόγω της απεργίας των σεναριογράφων.

    Σύμφωνα με το Deadline και τις πηγές εκ των έσω, η σειρά ήταν να ξεκινήσει τα γυρίσματά της στην Νέα Υόρκη, αλλά οι διαδηλωτές έφτασαν πρώτοι και το εργατικό σωματείο Teamsters αρνήθηκε να λάβει μέρος, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσουν τα γυρίσματα την Τρίτη.

    Τα νέα έγιναν γνωστά μέσω του Twitter από τους ίδιους τους σεναριογράφους. Μάλιστα, ένας από αυτούς έγραψε και μια σχετική ατάκα, που έλεγε ότι “ο Batman προσπαθεί να σταματήσει τον Penguin από το 1941” και οι σεναριογράφοι το κατάφεραν “σε μια μόλις μέρα”. Δείτε το παρακάτω:

    Η σειρά ξεκίνησε ως φήμη το 2021, πήρε το πράσινο φως τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε και λέγεται ότι θα είναι τύπου “Scarface”. Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα μόλις μια βδομάδα μετά τη λήξη της πρώτης ταινίας και πριν αυτά της δεύτερης, με τα δύο project να συνδέονται μεταξύ τους, καθώς τα γεγονότα της σειράς, θα επηρεάσουν αυτά του sequel. Τόσο οι ταινίες, όσο και τα spin-off (ας μην ξεχνάμε ότι περιμένουμε άλλη μια σειρά με το Αστυνομικό Τμήμα της Gotham και το Άσυλο Arkham στο επίκεντρο) θα ζουν στη δική τους γωνιά στο DCU και δεν θα ‘ενοχληθούν’, ούτε θα ‘ενοχλήσουν’ τα υπόλοιπα project του σύμπαντος που ανακοίνωσε στις αρχές του έτους ο James Gunn.

    Εκτός του Colin Farrell, που επιστρέφει στον ομότιτλο ρόλο, άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Cristin Milioti ως Sofia Falcone, Clancy Brown ως Salvatore Maroni και Michael Zegen ως Alberto Falcone. Επιπλέον ηθοποιοί θα είναι οι Theo Rossi, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, James Madio, Carmen Ejogo, François Chau, David H. Holmes και Scott Cohen σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους.

    Η σειρά αποτελεί spin-off του “The Batman” του Matt Reeves, ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τον Farrell και τους Dylan Clark, Craig Zobel, Bill Carraro, Daniel Pipski και Rafi Crohn. Το σενάριο γράφει η Lauren LeFranc, που είναι showrunner και εκτελεστική παραγωγός, ενώ τα τρία πρώτα επεισόδια σκηνοθετεί ο Zobel.

    To “The Penguin” θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια και θα φτάσει στις οθόνες του Max μέσα στο 2024.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Απρίλιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ