Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Παύση στην παραγωγή του πατά το “Daredevil: Born Again”

    Και το MCU επηρεάζεται από την απεργία του Σωματείου των Σεναριογράφων, μιας και έγινε γνωστό ότι η παραγωγή του “Daredevil: Born Again” σταμάτησε λόγω αυτής.

    Κατά πως φαίνεται, τα μέλη της Διεθνής Συμμαχίας Υπαλλήλων Θεατρικής Σκηνής, Τεχνικοί Κινηματογράφου, Καλλιτέχνες και Συμμαχικές Χειροτεχνίες (IATSE) αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις του WGA και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την παύση των γυρισμάτων. Σύμφωνα με το Deadline και τις πηγές που μίλησαν στο μέσο, τα γυρίσματα σταμάτησαν απότομα εχθές και η παραγωγή θα συνεχίσει και σήμερα.

    Η απεργία διανύει αυτήν την περίοδο την δεύτερη εβδομάδα της και πολλές παραγωγές – όχι μόνο live εμπομπές και night shows – έχουν επηρεαστεί από αυτήν. Μερικές από αυτές είναι τα “Loot”, “Severance”, “Hacks”, “Stranger Things”, “Billions”, “Knight of the Seven Kingdoms: Hedge Knight” και “Rings of Power”. Ούτε το MCU έχει μείνει αλώβητο, καθώς το “Blade” με τον Mahershala Ali σταμάτησε τα γυρίσματά του, ενώ το “Fantastic Four” ενδέχεται να καθυστερήσει την έναρξη της παραγωγής του. Από την άλλη, τόσο το “Deadpool 3”, όσο και το “Thunderbolts” δεν φαίνεται πως θα επηρεαστούν, καθώς τα σενάρια των ταινιών έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ενώ στο ίδιο μοτίβο βρίσκεται και η δεύτερη σεζόν του “House of the Dragon”.

    Παύση στην παραγωγή του πατά το "Daredevil: Born Again"

    Δείτε το “Daredevil” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Το “Daredevil: Born Again”, που δεν θα είναι sequel της σειράς του Netflix, ανακοινώθηκε επίσημα τον Μάιο του 2022 και θα φτάσει στις οθόνες των συνδρομητών του Disney+ στις αρχές του 2024. Πρωταγωνιστές θα είναι οι Charlie Cox ως Matt Murdock, Vincent D’Onofrio ως Kingpin, Jon Bernthal ως Punisher, Sandrine Holt ως Vanessa Fisk και Margarita Levieva, Michael Gandolfini, Nikki M. James και Michael Gaston σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. Δύο χαρακτήρες που θα λείπουν θα είναι οι Κaren Page (Deborah Ann Woll) και Foggy Nelson (Elden Henson), κάτι που ενδέχεται να δικαιολογήσει η χρονική τοποθέτηση της σειράς, η οποία μάλλον λαμβάνει χώρα το 2020 και κατά τη διάρκεια του Blip.

    Δημιουργοί είναι οι Matt Corman και Chris Ord, οι οποίοι γράφουν το σενάριο και είναι εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Kevin Feige, Louis D’Esposito και Chris Gary. Ο Michael Cuesta ανέλαβε τα σκηνοθετικά ηνία του πρώτου από τα 18 επεισόδια. Η δεύτερη σεζόν είναι ήδη σχεδιασμένη, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει το πράσινο φως της υλοποίησης.

    Να υπενθυμίσουμε ότι όλες οι σειρές της Marvel που δημιουργήθηκαν στο Netflix είναι πλέον διαθέσιμες για προβολή στο Disney+. Διαβάστε το αφιέρωμά μας για το πώς κολλάει ο Punisher του Jon Bernthal στο MCU και πείτε μας στα σχόλια πόσο ανυπομονείτε για το “Daredevil: Born Again”.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Απρίλιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ