Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024
More

    Πέγκυ Ζήνα – Γιώργος Λύρας: Φωτογραφίες της κόρης τους σήμερα και πριν από εννέα χρόνια – Έχει μεγαλώσει πολύ

    Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας πριν από 12 χρόνια έφεραν στη ζωή τη μοναχοκόρη τους, Ηλέκτρα, η οποία αποτελεί μεγάλη αγάπη και αδυναμία και των δύο.

    Συχνά, βλέπουμε τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο σύζυγός της να κάνουν τρυφερές αναρτήσεις με το παιδί τους στα social media.

    Είναι γεγονός, πως η άλλοτε μικρή Ηλέκτρα έχει πλέον μεγαλώσει και έχει γίνει κανονική έφηβη. Μέσα από μια δημοσίευση του πατέρα της στο Instagram αντιλαμβάνεται κανείς την αλλαγή της.

    Η ανάρτηση του Γιώργου Λύρα για την κόρη του, Ηλέκτρα

    Πριν από μερικές ημέρες ο Γιώργος Λύρας δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης του από το ίδιο σημείο στο σήμερα και πριν εννέα χρόνια γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής του: «2015-2024 …μεγάλωσε το μωρό μου ε???».

    Επειδή όμως μερικοί θεώρησαν, πως η παρακάτω ανάρτηση έγινε με αφορμή κάποια γιορτή, η Πέγκυ Ζήνα άφησε ένα σχόλιο κάτω από το post γράφοντας: «Παιδιά δεν είναι γενέθλια είναι η πρώτη φωτογραφία της στην Κύθνο 4 χρονών και η σημερινή της! Ευχαριστώ απ’ την καρδιά κου όμως για τις ευχές».

    Μια ημέρα μετά, ο Γιώργος Λύρας έκανε μια ακόμη ανάρτηση με την κόρη του, απαθανατίζοντάς τη μόνη της στο νησί γράφοντας: «Μεγάλη μου αγάπη».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ