Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
More

    Πέμη Ζούνη: «Έχω γελοιοποιηθεί στον έρωτα, έχω πέσει κυριολεκτικά από καρέκλα όπως καθόμουν»

    Η Πέμη Ζούνη μίλησε για τον έρωτα και την καριέρα της. Η ηθοποιός τόνισε ότι κανείς δεν σταματά να ερωτεύεται παρά το πέρασμα των χρόνων.

    Με αφορμή την θεατρική της συνύπαρξη με τον Σταύρο Ζαλμά, η Πέμη Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη και του Τάσου Ιορδανίδη στο πλατό της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» το πρωινό του Σαββάτου (26-10-2024) στην ΕΡΤ.

    Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, η έμπειρη πρωταγωνίστρια μίλησε από καρδιάς για τον έρωτα και την γελοιοποίηση. Ειδικότερα, η Πέμη Ζούνη εξομολογήθηκε αρχικά πως «φυσικά και δεν σταματάει ποτέ κάποιος να ερωτεύεται. Το ωραίο στην παράσταση είναι ότι, ναι μεν η αφορμή είναι δυο μεγαλύτεροι άνθρωποι, αλλά μιλάει για τον έρωτα.

    Όταν ερωτευτείς πραγματικά, χάνεις μπούσουλα, αρχές, λογική, γίνεσαι γελοίος ωραιότατα και ευκολότατα. Είσαι αφύλαχτος, είσαι ευάλωτος, κάνεις τις λάθος επιλογές τη λάθος στιγμή».

    «Εγώ, ας πούμε, έχω πέσει κυριολεκτικά από καρέκλα, έτσι όπως καθόμουν. Έχω πέσει! Μιλούσα με κάποιον που με είχε «ταράξει» πολύ και σαβουριάστηκα, έπεσα από την καρέκλα. Όχι επίτηδες, κατά λάθος. Μα ήταν τόσο γελοίο».

    «Στον έρωτα έχω γελοιοποιηθεί… τόσες όσες πρέπει φορές για να το παραδεχθείς ότι έχεις περάσει από εκεί. Δηλαδή αλλιώς είναι μανιέρα και όχι, δεν το κάνω μανιέρα» πρόσθεσε ακόμα η Πέμη Ζούνη σε αυτή τη νέα της συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.

    Πέμη Ζούνη: «Έχω γελοιοποιηθεί στον έρωτα, έχω πέσει κυριολεκτικά από καρέκλα όπως καθόμουν»

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ