Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του Αγίου Πέτρου στην Πεντέλη, όταν, υπό συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες, ένα όχημα ανετράπη ενώ βρισκόταν σε πορεία.
Η ανατροπή κινητοποίησε άμεσα τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες έφτασαν στο σημείο για να προσφέρουν βοήθεια και να διασφαλίσουν τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο όχημα δεν υπήρχαν εγκλωβισμένοι επιβάτες. Η μόνη επιβαίνουσα ήταν μια γυναίκα, η οποία υπέστη ελαφρύ τραυματισμό.
Η τραυματίας μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ταυτόχρονα, το όχημα που είχε ανατραπεί απομακρύνθηκε από το οδόστρωμα, με στόχο την αποκατάσταση της ομαλής κυκλοφορίας στην περιοχή.